De Sims 4 Landelijk Leven: Vraag en Antwoord

De Sims 4 Landelijk Leven

Sinds de aankondiging van De Sims 4 Landelijk Leven heeft SimGuruRomeo verschillende vragen van Simmers beantwoord over het uitbreidingspakket. Hieronder hebben wij een lijstje met de belangrijkste vragen voor jullie opgesomd en vertaald. Zo gaat het onder andere over de nieuwe vijver tool, hoe het uitbreidingspakket werkt in combinatie met verschillende andere pakketten en wat je zoal met de boerderijdieren kunt doen.

Waarom zitten paarden niet in Landelijk Leven?

Het realiseren van paarden met de kwaliteit en diepgang die zij verdienen is een substantiële onderneming. We hadden het gevoel dat ze niet pasten bij kern van de tuin-naar-tafel gameplay, dus hebben we ons in Landelijk Leven gefocust op de dieren die daar wel bij passen. We hebben altijd geluisterd naar wat jullie willen zien in toekomstige pakketten en zullen dat ook blijven doen.

SimGuruRomeo

Kan mijn Sim zwemmen in vijvers?

We wilden spelers zoveel mogelijk flexibiliteit bieden in het aanpassen van de uitstraling en vorm van hun vijvers. Hierdoor is het voor Sims niet mogelijk in deze vijvers te zwemmen. Echter wilden we wel enige gameplay associëren met de vijvers. Je Sims kunnen dus pootje baden aan de randen van een vijvers, vissen vangen die je in de vijver hebt gestopt en de vijver decoreren met nieuwe objecten en visuele effecten.

SimGuruRomeo

Zijn eenden onderdeel van Landelijk Leven?

Eenden zijn een van de vele visuele effecten van vijvers die spelers kunnen plaatsen via de nieuwe vijver tool. De vijver tool is bovendien onderdeel van een gratis update voor het basisspel voor iedereen wanneer De Sims 4 Landelijk Leven uitkomt.

SimGuruRomeo

Kun je ook konijnen fokken?

Konijnen en vogels kunnen worden gevonden in de natuur. Wanneer je deze knuffelbare wezens bevriend kun je een konijnen- of vogelhuisje voor je kavel kopen zodat ze vaker zullen verschillen. Ze kunnen ook helpen in de tuin! Deze dieren nemen bovendien geen slot in je huishouden in beslag.

SimGuruRomeo

Kunnen we een konijn gebruiken als totemdier [De Sims 4 Magisch Rijk]?

Deze konijnen bezitten geen magische krachten.

SimGuruRomeo

De konijnen en vogels kunnen dus alleen gevonden worden in de nieuwe wereld?

Wanneer je ze vrienden met de wordt, kun je hun huisje plaatsen op iedere kavel. Daarvoor vind je ze echter alleen in de nieuwe wereld.

SimGuruRomeo

Hebben lama’s, konijnen en koeien ook levensfases en kunnen ze ook geboren worden/sterven?

Dieren zullen uiteindelijk sterven aan ouderdom, maar er zijn manieren om ze voor altijd te behouden.

SimGuruRomeo

Hoe groot is de nieuwe wereld?

Drie buurten met ieder vier kavels. Er is een 64 bij 64 kavel.

SimGuruRomeo

Kunnen koeien, kippen en lama’s over de gehele kavel bewegen of blijven ze in hun hok?

Koeien en lama’s blijven altijd in de buurt van hun hok, maar hebben tegelijkertijd ook een redelijk groot gebied waarin ze vrij rond kunnen lopen.

SimGuruRomeo

Hoe werkt het verzamelen van wol in combinatie met Uitgebreid Breien?

Het verzamelen van wol vervangt de kosten voor breiwol.

SimGuruRomeo

Komt dit uitbreidingspakket met een nieuwe carrière?

Er is geen nieuwe traditionele carrière, maar Sims kunnen zeker genoeg verdienen om mee rond te komen. Er is bovendien een systeem genaamd dorpsboodschappen waarmee de lokale bewoners je Sims genoeg te doen geven.

SimGuruRomeo

Zijn er nieuwe ‘o jaa’-locaties of doodsoorzaken in dit pakket?

Ik ben enthousiast over de nieuwe doodsoorzaken van dit pakket. Meer informatie daarover volgt binnenkort. Bovendien komt er een nieuwe ‘o jaa’-locatie.

SimGuruRomeo

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

28 reacties

  1. In zowel Old New Henford als Bramlewood op een aantal vaste plaatsen. Als je goed rondkijkt vind je vanzelf wel een aantal plekken waar ze uithangen.

  1. Je vindt hem achteraan in Bramblewood. Als je goed rondkijkt, vind je ergens een plek die flink is aangekleed met bloemen. Ergens in de buurt bevindt zich vaak ook de wezenhouder.

 1. Het lukt me niet om naar Bramblewood en Old New Henford te reizen. De braderie in Finchwick lukt wel. Hoe kan ik bij Bramblewood en Old New Henford komen?

  1. Dat zou toch gewoon via de wereldkaart moeten lukken. Bramblewood heeft bijvoorbeeld ook een park waar je altijd naartoe moet kunnen. Waarom lukt het dan precies niet? Kun je de kavels daar bijvoorbeeld simpelweg niet selecteren of geeft het een of andere melding?

   1. Ik denk dat ik het zelf gewoon verkeerd begrepen heb. Ik was in de veronderstelling dat je in een soort ‘sub-dorpje’ zou komen, zoals bij de braderie in Finchwick. Inmiddels heb ik wel de wezenhouder gevonden en ik denk dus dat dit het gewoon is. Ik kan inderdaad ook naar het park en de kavels selecteren. Alleen is het niet zo dat wanneer ik op de naam ‘Bramblewood’ klik, ik ergens anders naartoe ga en dat is dus wat ik verwacht had.
    Het is gewoon de naam van die hoek van de kaart. My bad, ik had er andere verwachtingen bij en volgens mij werkt het spel prima. Ik had gehoopt op iets meer, denk ik.
    Bedankt voor je antwoord en het meedenken!

 2. Mijn kippen worden elke keer vies. Als ik dan het hok schoonmaak blijven ze vies. Wat kan ik hier aan doen? En is er ergens een overzicht waar staat welke planten je moet combineren om nieuwe te krijgen? Dat is er wel van het basisspel en de uitbreidingen, maar niet van deze uitbreiding.

 3. Waar kan ik vissen in Old New Henford? Heb daar langs het water gelopen maar kan nergens een visplaats vinden. Die heb ik nodig om de burgemeester te helpen.

 4. Hoe kan ik mijn koe of lama laten mee doen aan de braderie? Want er staat je moet een koe of lama in jouw sims zijn inventaris hebben. Hoe werkt dat?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *