Kijk donderdag naar de aankondiging van het elfde uitbreidingspakket voor De Sims 4

De Sims 4 Landelijk Leven

Het is tijd voor het elfde uitbreidingspakket voor De Sims 4! Vandaag is namelijk een mysterieuze briefkaart verstuurd door de Rimpelbil familie opgedoken, waarin wordt vermeld dat er donderdag, 10 juni 2021, om 17:00 uur Nederlandse tijd een nieuwe “toeristische video” zal verschijnen op het officiële YouTube-kanaal van De Sims, waarin de plaats Henford-on-Bagley zal worden getoond.

Naast de waarschijnlijke terugkeer van de Rimpelbil familie in De Sims 4 geeft de briefkaart ook al een eerste blik op de nieuwe wereld uit het uitbreidingspakket. Qua beplanting lijkt deze wereld namelijk vergelijkbaar met Willow Creek met een ontspannen en landelijk karakter. Als we bovendien naar de naam, Henford-on-Bagley, kijken, dan zou het zo maar eens geïnspireerd op Groot-Brittannië zijn.

Greetings from Henford-on-Bagley

Dearest friend,

We are so pleased you’re joining us in Henford-on-Bagley! I’m sure you will enjoy the quant countryside life. Do come visit us at our Garden Stall when you arrive!

P.S.: I heard the mayor talking about a worldwide tourism video for Henford-on-Bagley premiering June 10 a 8:00 a.m. PT on www.YouTube.com/TheSims! How exciting!

A & A Crumplebottom

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

  1. Haha, de kaart is wel heeeel lang onderweg geweest.
    De ‘poststempel’ is gedateerd op 11 april 2019 (LOL)
    Ik ben wel zeer benieuwd en ga zeker kijken.

  2. Ik heb net de aankondiging van die nieuwe uitbreiding gezien. Ik kan niet zeggen dat ik wild enthousiast ben. Ik hoop dat andere simsspelers het leuk vinden, maar wat mij betreft krijgt het een mager 4-tje. Dit ga ik in ieder geval niet aanschaffen. Helaas pindakaas.

    1. Het voelt gewoon heel sterk alsof ze het boerderijleven en dergelijke maar in een uitbreidingspakket gooien puur en alleen omdat dat veelgevraagd is vanuit de community. Het geeft mij daardoor ook een beetje een ‘Eiland Leven’-gevoel als in dat het veel kleinere dingen toevoegt, maar weinig uitbreidingspakket-noemenswaardig

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *