De Sims 4 toont roadmap voor najaar 2021

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Nu de zomervakantie weer voorbij is, is het ook weer tijd om uit te kijken naar nieuwe content voor De Sims 4. Daarvoor is vanavond een nieuwe roadmap gedeeld, die door laat schemeren wat we zo ongeveer kunnen verwachten de komende tijd.

Zo wordt meteen duidelijk dat de komende tijd in het teken zal staan van verschillende kits. De beschrijvingen ervan zijn zoals wel vaker ietwat cryptisch en wijzen op drie Creëer-een-Sim kits plus één kit voor bouwen. Daarnaast komen er ook verschillende updates met gratis nieuwe content. Over overige uitbreidingen zoals game packs of uitbreidingspakketten wordt niet gesproken, al kan dat prima nog komen richting het einde van het jaar.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *