De Sims 4 update 13 september 2022 beschikbaar

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Vandaag is een nieuwe update voor De Sims 4 uitgebracht die verschillende kleinere problemen oplost.

Update 13/09/2022

PC: 1.91.205.1020 / Mac: 1.91.205.1220

Console: versie 1.64

Hallo, Simmers!

Deze update lost een paar problemen op, inclusief het probleem waarbij de game onder sommige omstandigheden niet werd opgeslagen. Veel plezier met De Sims!

– Het De Sims-team

Opgeloste problemen

De Sims 4
  • Kinderen, tieners, jongvolwassenen en volwassen Sims die de kaarsjes op hun verjaardagstaart uitblazen, worden nu ook echt ouder. Lang zullen jullie leven! We onderzoeken nog steeds het probleem voor peuters.
Middelbare School
  • Heb je het idee dat je terug in de tijd gaat nadat je TheeKring hebt bezocht?  Blijkbaar voorkwamen sommige mods dat de game op werd geslagen.  We hebben de store verbeterd voor externe content.  We zagen dat sommige van jullie die niet met mods spelen dit probleem rapporteerden.  Als je dit probleem nog steeds tegenkomt, laat het ons dan weten via AnswersHQ.
Ecologisch Leven
  • Freelance vervaardigers kunnen hun vervaardigde items via ‘Stuur ter goedkeuring naar de klant’ met behulp van de computer sturen om de carrièretaak ‘Voltooid werk naar de klant sturen’ te voltooien.

Jaargetijden
  • Sims die naar binnen proberen te gaan tijdens een sneeuwstorm, kunnen nu gewoon lopen. Blijf warm!
Word Beroemd
  • Dj’s en mixologen laten hun hoekje niet meer onbeheerd achter als een celebrity roem probeert op te bouwen via de ‘ voor fooi opvoeren’ of danswedstrijden. Sluit afleidingen buiten en concentreer je.
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Patches

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *