Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Jaargetijden Informatie

| Screenshots & Artwork | SN Review |

De Sims 3 Jaargetijden komt in de Benelux op donderdag 15 november 2012 in de winkels.


 photo jaargetijdenreview_zpsbd711ce8.jpg

Klik op de banner om onze review te lezen.


EA KONDIGT DE SIMS 3 JAARGETIJDEN AAN

Reserveer ons nieuwste uitbreidingspakket voor De Sims 3 en ontvang een speciale Limited Edition Update met een exclusieve IJslounge

SCHIPHOL-RIJK, 2 augustus 2012 – Haal je paraplu maar tevoorschijn en zet je schrap voor een stevige frisse wind, want het De Sims™ 3 Jaargetijden Uitbreidingspakket komt er in het najaar aan! Het Maxis Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag aangekondigd dat het De Sims™ 3 Jaargetijden Uitbreidingspakket voor PC/Mac wereldwijd uit zal komen in november 2012. De nieuwste titel van The Sims Studio zit boordevol leuke dingen voor ieder jaargetijde. Zo zijn er gloednieuwe activiteiten, seizoensfestivals en -feesten, dramatische weersomstandigheden en meer, zodat spelers de werelden van hun Sims aan kunnen passen met de wisseling van de jaargetijden. Behalve met het leven, kunnen spelers nu ook met het weer spelen.

“De Sims 3 Jaargetijden geeft spelers niet alleen de gelegenheid om interacties uit te voeren met het weer. Spelers kunnen nu ook echt in de stemming van ieder jaargetijde komen en uitgebreide verhalen vertellen met hun Sims,” aldus Ryan Vaughan, producent van De Sims. “Sinds de lancering van De Sims 3 is er door onze spelers het meest om een uitbreidingspakket met jaargetijden gevraagd. De wisseling van de seizoenen in deze game is enorm realistisch. De natuur wordt nagebootst op een manier die we nog niet eerder in De Sims hebben gezien.”

Spelers kunnen voor het eerst in de geschiedenis van De Sims voor PC/Mac hun Sims in de zee laten zwemmen. Ze kunnen voor het eerst dit eerder onbereikbare deel van de wereld verkennen terwijl ze verkoeling zoeken op een hete dag of een ijskoude plons willen nemen in de vrieskou. Sims kunnen hun vaardigheden ook op nieuwe manieren verbeteren, bijvoorbeeld door een doelpunt te scoren tijdens een potje voetbal, of waanzinnige sprongen maken in de half-pipe tijdens een snowboardsessie. Spelers kunnen door het jaar heen allerlei verschillende nieuwe activiteiten ondernemen en Sims van de duikplank laten springen, waanzinnig vuurwerk laten afsteken, een pompoenlantaarn laten maken of een knusse iglo laten bouwen.

Het wordt voor spelers echt genieten tijdens de verschillende jaargetijden, want er zijn allerlei unieke activiteiten en evenementen die Sims nog dichter bij elkaar brengen. Sims kunnen lekker knuffelen met hun liefje en tot koning of koningin van het lentebal worden gekroond, zich laten schminken tijdens een zomerfestival, naar appels happen bij een pompoenenveldje op het herfstfestival of in de winter naar de arena snellen voor een verhit sneeuwballengevecht. De Sims 3 Jaargetijden introduceert ook nieuwe gerechten, kleding en decoraties. Zo zijn er frietjes, verfdouches, maretakken, paraplu’s, sneeuwlaarzen en duikpakken voorhanden, waarmee Sims nog beter van de verschillende jaargetijden kunnen genieten.

In De Sims 3 Jaargetijden doen de veranderlijke weersomstandigheden de schoonheid en kracht van Moeder Natuur nog meer recht. In de lente bloeien de bloemen en kunnen er frisse regenbuien vallen, terwijl in de herfst de bladeren aan de bomen bruin kleuren en de winterse kou de wereld omtovert tot een winterwonderland. Sims zullen op hilarische wijze reageren op klimaatsveranderingen en de weersomstandigheden. Zo kunnen ze ongelijkmatig bruin kleuren met zebrastrepen tot gevolg, kou vatten of door de bliksem geraakt worden.

Spelers die het De Sims 3 Jaargetijden Uitbreidingspakket reserveren** zullen de Limited Edition ontvangen, met een exclusieve IJslounge als openbare kavel, een strakke club die in iedere wereld uit De Sims 3 kan worden geplaatst en beschikbaar is tijdens alle jaargetijden. Deze gloednieuwe gelegenheid bevat 12 gloednieuwe voorwerpen die volledig van ijs zijn gemaakt. Deze voorwerpen kunnen gebruikt worden om je eigen elegante ijswoning te creëren.

De Sims 3 Jaargetijden heeft een 12+ PEGI-classificatie en kan op dit moment al online en bij bepaalde winkels in Noord-Amerika gereserveerd worden.


Relax in stijl in de IJs Lounge

Reserveer De Sims 3 Jaargetijden Limited Edition en ontvang de exclusieve IJs Lounge. Deze stijlvolle sociale club kan in elke wereld uit De Sims 3 worden geplaatst en is beschikbaar in alle seizoenen. Het is een geweldige plek voor je Sims om op een hete zomerdag te chillen of onderdak te zoeken tegen de koude winterwind. Deze locatie is inclusief nieuwe ijsvoorwerpen die op elk kavel kunnen worden geplaatst om het leven van je Sims wat cooler te maken.

Bouw een hangplek in het huis van je Sims: ontvang andere Sims in stijl met de elegante ijsbar, barkruk en bartafel.

Maak de alledaagse omgevingen van je Sims een tikkeltje cooler: voorwerpen zoals de eetkamerstoel, tafel, koffietafel, bank en tweezitter van IJsplosie geven elke kamer van je Sim een aparte uitstraling.

Doe iets leuks met de architectuur: de IJs Lounge bevat ook architectonische elementen om de gebouwen van je Sims een subtiele make-over te geven. Installeer de ijskolom, dubbele deurboog, kroonluchter of wandlamp voor wat ijskoude flair.

Laat je Sims op een warme zomerdag in zee zwemmen, naar appels happen in de herfst, hun snowboardkunsten testen in de half-pipe of de lentebuien verwelkomen met een kleurrijke paraplu en een dansje in de regen! Gloednieuwe activiteiten brengen het gevoel van elk seizoen tot leven. Je Sims kunnen hun lippen tuiten in het kushokje tijdens het Lentefestival, of kijken welke Spookdagverrassing ze te wachten staat in het spookhuis. Kleed je op het weer met de nieuwste mode. Kies uit regenjassen en winterkleding. Met nieuw eten en nieuwe decoraties en weereffecten kunnen je Sims genieten van de continu veranderende seizoenen en op een unieke manier met het leven spelen!

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Verblijd je Sims met nieuwe activiteiten voor elk seizoen: of ze nu een knusse iglo bouwen, een enge pompoenlantaarn maken, van de duikplank springen of gloednieuw vuurwerk afsteken, je Sims vinden altijd wel iets nieuws om te doen.

Bezoek gezellige seizoensfestivals: Sims kunnen aan een sneeuwballengevecht meedoen op het jaarlijkse Winterfestival, hun gezicht laten schminken op het Zomerfestival, met de beentjes van de vloer gaan op het Lentebal of naar appels happen op het Herfstfestival.

Geniet van de pret en de uitdagingen van het veranderende weer: speel met Moeder Natuur en geniet van nieuwe weerseffecten en de reacties van je Sims! Sims kunnen nu een kleurtje krijgen, door bliksem worden getroffen of zelfs verkouden worden!

Haal het buitenleven naar binnen: Je Sims kunnen nu het recept voor pompoentaart leren of hun huis aankleden met nieuwe meubels en decoratievoorwerpen. Elk seizoen verwelkomt andere nieuwe voorwerpen. Krijg op tijd een kleurtje voor de zomer in de bruiningscabine, of begroet de feestdagen in stijl met huisverlichting- en decoraties.

Kleed je op het weer: dos je Sims uit met nieuwe stijlen voor het seizoen, inclusief winterkleding, regenjassen en paraplu’s en nieuwe Spookdagpakken!

Verwelkom geheimzinnige bezoekers: nieuwe weerpatronen zijn niet de enige dingen die in de lucht verschijnen! Sluit vriendschap met een buitenaardse bezoeker en gebruik zijn UFO om je buren te ontvoeren, een openbaar kavel binnen te vallen of naar de sterren te reizen.


Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>