De Sims 4 collecties: MySims-trofeeën

Vissen collectie
De voltooide collectie vissen.

MySims-trofeeën verzamelen

MySims-trofeeën kun je vinden door een “Geheimzinnige tijdscapsule” op te graven uit stenen die overal in de wereld wel te vinden zijn. Voor de MySims-trofeeën kunnen daarbij zowel de stenen die op kristallen lijken worden gebruikt, als de stenen die op fossielen lijken. Het probleem is alleen dat de er daarom ook niet alleen MySims-trofeeën (1:3) inzitten, maar vaker kristallen en metalen of juist fossielen (5:9). Gelukkig is er daarnaast nog wel een kleine kans (1:9) dat je een schatkaart opgraaft. Zo’n schatkaart kun je vervolgens op een andere steen gebruiken om die schat op te graven en dat is dan gegarandeerd een capsule met daarin een MySims-trofee. Het extra voordeel van zo’n schatkaart is daarbij dat het een hogere kans geeft op zeldzamere trofeeën.

Collectie MySims-trofeeën (20 objecten)

MySims-trofeeën hebben een speelse emotionele aura van 3.

AfbeeldingNaamZeldzaamheidWaarde (§)
BuddyBuddy
Er is geen Sim die je beter aan je zijde kunt hebben dan die goede ouwe Buddy. Hij is een rots in de branding, optimistisch en extreem loyaal. Op hem kun je rekenen, hoe groot het gevaar ook is. Soms verdient hij een zakcentje als geheim agent.
Gewoon25
Chaz McFreelyChaz McFreely
Chaz McFreely is volgens Chaz McFreely de grootste extreme sporter ter wereld. Volgens hem zijn er maar twee soorten Sims: fans van Chaz en sufkoppen. Tot welke groep behoor jij?
Gewoon15
Chef GinoChef Gino
De keukenkunsten van Gino worden enkel overtroffen doro zijn melodramatische uitbarstingen. Er hoeft maar één klein dingetje mis te gaan of hij is "totaal geruïneerd". Tot op heden is dat al 9.685 keer het geval geweest.
Gewoon20
DJ CandyDJ Candy
DJ Candy is een echt feestbeest dat van geen ophouden weet. Ze reist samen emt haar roadies en allergrootste fans, Zach en Sapphire, de hele wereld rond. Zij vindt dat iedereen het recht heeft op een goed feest.
Gewoon20
Elmira ClampElmira Clamp
Elmira is verbitterd, streng, ongeduldig en kieskeurig. Ze geniet ervan als het muisstil is en ze is helemaal in haar element als ze flink kan zwoegen. Een van haar positieve eigenschappen is, eh... dat ze nooit een naam vergeet? Daar valt toch wel wat voor te zeggen?
Gewoon20
GonkGonk
Gonk is een vrolijke holbewoner die altidj trek heeft in wat lekkers. Hij komt van het Verborgen Eiland, dat je vreemd genoeg op vrijwel iedere landkaart kunt vinden. Zijn beste vrienden zijn Bobaboo de dinosaurus en een ontevreden studente die Sylvia heet. Hij noemt haar echter altijd 'meid'.
Gewoon25
HopperHopper
BOING! KWAAK! Hopper is een jonge knul in een kikkerpak. Hoe is het mogelijk dat hij zo populair is geworden? HOPS!
Gewoon20
Ol' GabbyOl' Gabby
Gabby is een chagrijnige oude knar die met zijn vuilnisbakkenrashondje Grit door het leven gaat. Hij sleutelt graag aan dingen en hij kibbelt er regelmatig op los met zijn makker Barney. (Sorry, er is geen pop van Barney.)
Gewoon25
PoppyPoppy
Poppy is een schattig zonnestraaltje dat GEK is op bloemen. Ze houdt ook van haar oudere Zus, Violet. Ze heeft echter totaal niet door dat zij voor haar zus een constante bron van zorgen is.
Gewoon20
YukiYuki
Yuki vindt het heerlijk om anderen in hun gezicht te buiten. Waarom? Is het een teken van agressie, of juist van affectie? Misschien zullen we het nooit weten. Hoe zij tegenover gezichten staat, valt niet in woorden samen te vatten.
Gewoon25
Dr. FDr. F
Dr. F is de onbedwingbare gestoorde wetenschapper die gepromoveerd is in de robotologie EN robotonomie. Er gaan heel wat verhalen de ronde over waar die F eigenlijk voor staat. Hij heeft TOBOR uitgevonden.
Ongewoon75
JennyJenny
Jenny was een echte pionier op het gebied van fanfictie! Tegenwoordig kan IEDEREEN zomaar een boek of een film uitbrengen gebaseerd op eigen verhalen, maar Jenny was toch zeker wel de eerste met haar 'Sterrenkruiser X'!
Ongewoon50
LeafLeaf
Leaf is een zachtaardige popster en daar is hij zich maar al te bewust van. Wat niet iedereen weet, is dat hij nog altijd een stukje van zijn babylaken met zich mee draagt. Hij noemt dit zijn 'Blanky' en het ding moet overal mee naartoe. Blanky is het allerbeste maatje dat hij ooit gehad heeft.
Ongewoon60
LyndsayLyndsay
Lyndsay kijkt altijd uit naar haar volgende avontuur. Door haar aanstekelijke enthousiasme weet ze haar vrienden regelmatig mee te slepen in haar belevenissen. Had ze niet ooit een oogje op Buddy?
Ongewoon65
MorcubusMorcubus
Daar waar tijd en ruimte ophouden, brandt een groot zwart vuur. Uit deze maalstroom van duisternis is de doortrapte schurk Morcubus geboren! Als directeur en hoofd van MorcuCorp werkt hij hard aan zijn kwaadaardige ontwerpen, als hij tenminste geen teambuildingsworkshop geeft.
Ongewoon75
TrevorTrevor Verily
Trevor is een dramatische acteur... WONDERLIJK dramatisch! Zijn interpretaties van klassieke werken ontstijgen ieder theater! Hij zat ooit vast in zijn astronautenpak.
Ongewoon60
Goth BoyGoth Boy
Dit is Kerkhofknul! Hij hult zich het liefst in zijn favoriete cape en schrijft graag verschrikkelijk slechte gedichten en hij heeft een hekel aan zijn baan bij de Kalkoenhut. Wacht eens even... is deze stijl niet vreselijk uit de mode?
Zeldzaam100
TOBORTOBOR
TOBOR heeft totaal geen geduld voor al die eenvoudige Sims, die hij ook wel 'vleesjes' noemt. Maar neem hem dat met zo'n gestoorde vader als Dr. F maar eens kwalijk. Het gerucht gaat dat hij als de dood is voor zeewier.
Zeldzaam140
VioletViolet
Violet Nightshade heeft ondanks haar duistere karakter een hart van goud. Ze doet haar best om goed voor haar jongere zusje Poppy te zorgen, al leidt dat regelmatig tot acute migraine.
Zeldzaam125
Zombie CarlZombie Carl
Arme Carl. Sinds hij is gestorven is het alleen maar bergaf met hem gegaan. Zijn tijd spendeert hij vooral aan het overpeinzen van zijn leven. Hij vraagt zich af of hij wel genoeg bereikt heeft. Je kunt wel stellen dat hij last heeft van een afterlife-crisis.
Zeldzaam130

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *