Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 4 collecties: Ruimtestenen

Ruimtestenen zijn een collectie verzamelobjecten uit het basisspel van De Sims 4, te vinden door het op een ruimtemissie gaan met een raket.

Ruimtestenen verzamelen

Om Ruimtestenen te vinden heb je eerst de “Steampunk Vliegding”-raket nodig (of een van de betere raketten) die je kunt kopen voor §5.000 (te vinden in KoopmodusVoorwerpen op functieActiviteiten en vaardighedenKennis), waarna je hem voor nog eens §1.000 moet bouwen. In enkele gevallen levert dit je na bepaalde missies ruimtestenen op. Je zal hiervoor best een aantal keer op reis moeten gaan, aangezien het vinden best lastig is. Meer upgrades op je raket zullen ervoor zorgen dat het verzamelen wel wat sneller gaat, maar dat maakt dit al met al een best dure verzameling om te voltooien. Meer daarover lees je in de gids over raketwetenschap.

Collectie ruimtestenen (4 objecten)

Ruimtestenen geven een omgevings-aura van 3 met uitzondering van de “Ongewoon grote ruimtesteen” welke een aura geeft van 5.

De Sims 4 collecties: Ruimtestenen
AfbeeldingNaamZeldzaamheidWaarde (§)
Gewone ruimtesteenGewone ruimtesteen
Deze schattige kleine ruimtesteen gedijt het beste in het luxe schijnsel van een afgelegen ster. If een bureaulamp.
Gewoon95
Grote ruimtesteenGrote ruimtesteen
Deze groter dan normale ruimtesteen wordt geprezen om zijn stoïcijnse schoonheid wanneer hij geconfronteerd wordt met een ramp.
Ongewoon200
Ongewone ruimtesteenOngewone ruimtesteen
De ongewone ruimtesteen. Vaak stil, nooit begrepen.
Ongewoon145
Grote ruimtesteenOngewoon grote ruimtesteen
Dit is een ongewoon grote ruimtesteen. Het is groot genoeg om een eiland te zijn. Het voelt geen pijn. En het zal nooit huilen.
Zeldzaam275

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>