Gezocht: vragen voor de Sims 3 Sneak Preview

Zoals jullie hebben kunnen lezen in dit blogbericht zal Sims 3 Nieuws op 15 mei aanwezig zijn bij de Sims 3 Sneak Preview die EA Nederland organiseert en waar ook Sims 3 associate producer Mary Jean Chun bij zal zijn.

Natuurlijk willen we onze lezers de kans geven vragen te stellen over Sims 3. We hopen dan of je vragen te kunnen stellen aan Mary Jean of als we Sims 3 spelen je vraag te beantwoorden. We gaan in ieder geval ons best doen.

Je kunt je vragen kwijt via ons contact formulier, je kunt alleen vragen in het Nederlands stellen, maximaal 3 vragen per inzending en alles moet op woensdag 13 Mei – 9.00 uur binnen zijn.

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *