Sims 3 Nieuws loopt als een trein

Gisteren gaf de Statcounter teller aan dat dit blog maar liefst 50.000 unieke bezoekers heeft gehad. Over de eerste 10.000 deden we nog 6 weken, en om van 30.000 naar 50.000 unieke bezoekers te komen slechts 5 dagen. De verslagen die Patricia, Frikkelfrab en Rensdesim hebben gemaakt en vooral het exclusieve interview met Sims 3 associate producer MJ Chun trokken erg veel bezoekers. En natuurlijk het allerlaatste nieuws over Sims 3 dat we hier op Sims 3 Nieuws geregeld als eerste brengen hebben ons blog snel op de kaart gezet want we zijn natuurlijk nog geen eens 3 maanden online.

We willen al onze bezoekers bedanken en hopen dat jullie blijven komen. Danielle, bezoekster vanaf het eerste uur, vroeg ons gisteren of we doorgaan als Sims 3 er is. Natuurlijk gaan we door: we hebben nu een goed, gezellig en gemotiveerd team, EA zal heel wat uitbreidingen en packs uitbrengen, dus de komende jaren hebben we nog werk zat.

Omdat het blog zo goed loop en we zoveel positieve reacties en feedback krijgen en we jullie nog beter op de hoogte willen blijven houden van het laatste nieuws, de beste screens & video’s en de vetste roddels uit de wereld van Sims 3 hebben we al een paar weken geleden besloten om een echte site te gaan beginnen, dus geen blog meer, de naam blijft wel gewoon Sims 3 Nieuws. Er wordt al hard gefröbeld aan de nieuwe site.

Ik wil niet teveel als EA klinken maar meer willen we over de nieuwe site nu nog niet kwijt maar jullie horen er binnenkort meer over. Na de release van Sims 3 is onze eerste prioriteit Sims 3 spelen: het spel waar we zoveel mee bezig zijn en we nu eindelijk wel eens op onze eigen computers willen spelen.

Het Sims 3 Nieuws team

8 reacties

 1. ik zou zeggen doe zo verder alle 4! Ik ben ook bezoeker van het eerste uur en vind het een fantastische initiatief.
  Alleen begint het nu een beetje teveel te worden en is het moeilijk volgen, maar ligt niet aan jullie hoor. Is normaal als de release binnen 2 weken is.Wat jullie doen is gewoon fantastisch. Toffe revieuws en posts. Als ik een goeie schrijver was geweest, ik had mij toen zeker aangemeld om reporter te worden zeker omdat ik hier al van het begin zit.
  Ik blijf zeker op post voor altijd zou ik zo zeggen. En ik kijk ook naaruit om mijn sims van hiki te lezen.

  Doe dat nog goed en ik blijf een trouwe fan van uw/jullie site.

 2. Thanks 🙂

  En inderdaad is het soms wel erg veel wat er te lezen valt hier en ik denk dat dat nog wel erger wordt.

  Gelukkig kun je bekijken wat je zelf leuk lijkt: de rest gewoon overslaan 🙂

  Nog 14 dagen en dan kunnen we lekker zelf spelen!

 3. Goed! Ik kom er ook al vanaf het begin en ik vind het een geweldige site, hier staat altijd het als eerste het nieuws op, ga zo door allemaal! =)

 4. Ik bezoek jullie site nu ookal een tijdje en ben er elke dag erg zoet mee. Jullie hebben dan ook telkens weer nieuwe info erop staan.

  De blogs van Patricia & Frikkelfrab heb ik ook erg veel aan gehad. Heb hem wel 5x opnieuw gelezen.

  Een post over een chatsessie met één van de sims creators vond ik nog wel de beste en leukste die jullie hebben gepost en om te lezen.

  keep on going,en zodra jullie een nieuwe site hebben ben ik ook van de partij!

  Hopelijk kun je dan ook zelf een gebruiker worden en inloggen

 5. Dank allemaal 🙂

  En juist als het straks wat minder druk wordt is het een mooie tijd om te verhuizen. Maar eerst veel Sims 3 spelen straks 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *