Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Valerius: In het ‘Simlish’ zingen is nog niet zo makkelijk!

Een nieuw verslag van de Sims 3 launchparty afgelopen donderdag in Amsterdam is op deze pagina van PC Games te vinden.

Op de vraag om hun hitsingle ‘She Doesn’t Know’ op te nemen in het ‘Simlish’ antwoordde de band volmondig ‘ja’. Kommers: ,,We werden opgebeld door Electronic Arts – uitgever van de Sims 3 – of we onze single wilde opnemen en ten gehore wilde brengen tijdens deze launch party. Dat vond ik toch wel heel leuk om te doen. Het liedje zal nu voornamelijk worden gebruikt voor promotionele doeleinden met betrekking tot Sims 3 en dat werkt voor ons natuurlijk goed. Ik geloof ook dat je het liedje kunt kopen met Sims-punten, zodat je het in de game zelf ook kunt horen op de radio, maar ik weet niet zeker of dat echt gaat gebeuren.”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>