Je kunt gewoon niet zonder!

Dutch Gaming Society over Sims 3 launch party

Ook Dutch Gaming Society was bij de Sims 3 launch party vorige week donderdag in Amsterdam en hebben een verslag online gezet.

Ik was er namens DGS bij en deed verslag van een avond vol jeugdigheid, muziek en alcohol en kwam tot de ontdekking dat Simlisch, de taal van de Sims, verdacht veel weg heeft van mijn eigen dronkemanspraat na tien biertjes.

Met dank aan Rogier van DGS voor de tip.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>