Kyta en Ilja zien Wereldavonturen op de Gamescom 2009

Kyta is een van onze vele trouwe bezoekers en samen met haar dochter Ilja is ze afgelopen vrijdag op de Gamescom in Keulen geweest, hebben van alles en nog wat bekeken en natuurlijk ook de Wereldavonturen presentatie op de EA stand gezien. En hebben voor ons een leuk verslagje gemaakt dat wij maar al te graag plaatsen.

Hallo allemaal,

Ik heb gisteren (21-08-’09) samen met onze dochter een geweldige dag gehad op gamescom…

foto 1 en foto 2 en foto 3

Bij aankomst in keulen, hadden we meteen mazzel…we konden de auto naast het gebouw parkeren, stukkie lopen en entree betalen….
Wij meteen op zoek gegaan naar ea sims3 stand. (foto 1) dat moest hem wel zijn… ook zagen we de mega grote sims over het beeldscherm gaan… (foto 2). We hebben daar wat folders en flyers bij elkaar geraapt en toen kwam ik erachter dat je het duitse sims3 magazine gratis kon afhalen… dat laten we niet liggen toch..??

Wij opzoek naar de stand waar je het gratis kon afhalen (foto 3)… na 1 uur (omdat niemand het daar wist) werden we geholpen door een vriendelijke jongedame… die de noodzaak zag van de situatie…lol.. Ze is zeker 10 min aan het zoeken en vragen geweest voor we eindelijk bij de stand waren…natuurlijk ben ik meteen lid geworden van het magazine..wat overigens echt een te gek magazine is… (je moet wel duits kunnen lezen)…

foto 4 en foto 6

Daarna zijn we nog overal wezen kijken en snuffelen…tot 15:15 u want daar kwamen we voor de preview van wereld-avonturen tja nu komt mijn pech…ik heb maar 2 foto’s kunnen maken (foto 4,6) en toen was mijn geheugen vol… ik heb onze dochter te veel gefilmd… en die foto’s zijn nog niet eens zo mooi ook… maar een kleine mening kunnen we er wel over geven…aangezien er genoeg filmpjes en foto’s te zien zijn op jullie site…

Zelf vond ik het geweldig dat de piramides geen (black holes) waren en dat je er daadwerkelijk in kan… ook sprak de nieuwe game play me erg aan.. heel verassend allemaal en heel erg niet sims 2 maar echt iets heel nieuws. Onze dochter vond de valkuilen leuk in de piramides en de nieuwe landen vind ze ook erg leuk idee…

foto 7 en foto 8 en foto 9

Na het lezen van dit boekje (foto 7,8)… stonden daar een aantal leuke weetjes in , bv: dat er in frankrijk een echte sims postzegel bestaat (foto 9)… dat is toch een leuk weetje…

Heel kort samen gevat… wij kunnen niet wachten op de nieuwe uitbreiding… we zijn mega benieuwt naar de rest van het spel… mijn dochter gaat naar egypte en ik naar frankrijk dan… dat hebben we al afgesproken..

Groetjes Kyta en Ilja.

5 reacties

  1. Ik heb even een mailtje gestuurd om ’t te vragen en ik heb gelijk ook gevraagt of ze het ook in andere talen hebben. 2 jaar Duits is nog niet genoeg ervoor 😀 maar er komen nog 3 jaartjes bij.
    K had op de site een klein stukje ervan gezien en het zag er ook goed uit.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *