Sims 3 Wereldavonturen fan event 2009

Donderdag 29 Oktober en vrijdag 30 Oktober 2009 zal in de Redwood Shores Studio’s in San Francisco (Amerika) een Sims 3 World Adventures Fan Event plaatsvinden. Verschillende internationale Sim fansites zijn uitgenodigd om 2 dagen lang de eerste uitbreiding voor Sims 3 te bekijken, te spelen en te praten met het team dat Wereldavonturen aan het maken is.

Sims 3 Nieuws is ook uitgenodigd en Patricia zal naar Amerika vliegen om daar samen met andere webmasters Wereldavonturen eens goed te bekijken. Binnenkort zullen we jullie wat meer informatie kunnen geven over wat wij als Sims 3 Nieuws allemaal gaan doen rondom deze speciale trip.

Zo zal er zeker een topic komen waarin leden van ons forum vragen over Sims 3 Wereldavonturen kunnen stellen voor Patricia op het vliegtuig springt.

12 reacties

 1. Ja Patricia loopt al een dag gillend van opwinding rond te rennen 🙂 En we hopen echt allemaal leuke nieuwtjes voor jullie te verzamelen en jullie vragen te beantwoorden over Wereldavonturen.

 2. Wauw, wat leuk!
  Kan me voorstellen dat Patricia helemaal van de wap is, zou ik ook zijn. 🙂 Tjee, alleen die reis ernaar toe al.
  Heel veel plezier Patricia. Ben erg benieuwd naar je ervaringen!

 3. EA verzorgt de reis, de kosten, etc. Ik hoef me nergens druk om te maken. Behalve om mijn eigen persoonlijke spulltjes dan, haha.

  Bedankt allemaal, en ook Snooty voor de tip. 😉 Al denk ik niet dat ik negatief zal zijn, ik ben al snel enthousiast. ^_^

  Ik vind het spannend en heel leuk. Het is altijd mijn droom geweest om naar Amerika te gaan. En ook al zal ik geen toerist kunnen uithangen, toch hoop ik een mooie eerste indruk te krijgen van het land. Ik ga in ieder geval al sneller op bezoek dan geplant. 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *