31 reacties

  1. Ik wil niet meteen van het negatiefste uitgaan.. maar ’t valt me toch op dat het gebouw op de achtergrond erg veel op de boekwinkel lijkt.. het kan ook aan mij liggen.

    Verder πŸ˜€ Eifeltoren πŸ˜€ toffe fontijn πŸ˜€ toffe dingen πŸ˜€ Frankrijk πŸ˜€

  2. oh sorry πŸ˜› de eiffeltoren is er wel!
    En een vrouw die poseert πŸ™‚
    maar het is inderdaad dezelfde Bistro&Boekwinkel.
    dt gaan ze hopenlijk wel veranderen!
    Anders wil ik hem niet!

  3. ik vind het er cool uitzien
    en waarom heb ik het gevoel dat ze de leuke dingen weer in de store doen?

    heb zin in meer picca’s

  4. Ik denk toch dat mijn Sims eerst naar China gaan en dan naar Egypte en uiteindelijk pas naar Frankrijk. Naar Frankrijk moet je wel voor nectar leren en sommige spullen die je MOET hebben om in Egypte en China weer dingen te kunnen doen zijner alleen in Frankrijk.

    πŸ˜€ Bij de fontein wordt een vrouw gefotografeerd: kan jammergenoeg de camera niet zien πŸ™ voor de fotografie skill die nieuw is.

  5. Ik vind het er erg ‘kaal’ uitzien. Ik had eerlijk gezegd een groot park met veel bloemen en in het midden de Eiffeltoren verwacht. Daarom heen allerlei huizen (oude stijl) en dan ook wat restaurantjes en een man met zo’n hoedje, rood-wit gestreept t-shirt en een stokbrood πŸ˜€

  6. dat zijn allemaal teken film parijzen XD

    had trouwens wel verwacht dat de eiffeltoren in het midden van een park zou staan en vind het er nog gewoon sunsetvalley uitzien XD

  7. Dit is pas eerste screen he: hopelijk zien we snel meer: alle landen zijn net zo groot of groter als Sunset valley dus ….. maar ik hoop ook op smalle oude franse steegjes XD

  8. Het park ziet er wel een beetje uit als het huidige park in Sunset Valley, ik hoop dat ze wat typisch Franse gebouwen erbij doen. Maar hoe het ook zij, natuurlijk zal de 1e versie van EA niet ideaal zijn, en zullen spoedig creative fans zijn die allerlei mooie gebouwen zelf gaan maken waaronder denk ik op een dag ook een Eiffel toren waar de Sims op kunnen, en wie weet een Louvre Museum compleet met Mona Lisa. Dat zal alleen een kwestie van tijd zijn, genoeg meesters op dit gebied toch?

  9. ik ben al naar alle landen geweest china is het leukst
    heb al veel gevochten en gespard…:D!
    Heb het 10e niveau in oostersevechtkunsten bereikt!
    Maar ik zie de eifeltoren en de arc de triomphe nergens :S

    Mazzzzel

  10. de eiffel toren en de ark triompf kun je alleen 3demsionaal krijgen op een kavel waarop je kunt bouwen en dan buy de bug.

  11. waar staat de eifeltoren in godsnaam kvind em echt ni de weg plaese of war da die staat heluuuuuuuuuuuuuuuup !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (plaese plaese plaese)

  12. ^ & ^^

    De Eiffeltoren staat er wel, alleen is het geen kavel die je kan bezoeken. De Eiffeltoren kun je wel zien, en dat is als je bijvoorbeeld op het brugje gaat staan, en dan vooruit kijkt. πŸ˜€

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *