S3N’s downloads voor Sims 3: Mosq eetkamer set en Wereldavonturen schilderijen

Zemm van het S3N Team heeft weer 2 mooie downloads voor jullie gemaakt: de Mosq eetkamer set (twee eetkamerstoelen, een eettafel, een -kleding- kast, een staande lamp, een tafellamp en een schilderij) en 6 Wereldavonturen schilderijen (triptieken).

Leden van ons forum kunnen de eetkamer set en de schilderijen in dit topic downloaden.

Sims 3 Nieuws heeft nog meer eigen downloads: S3N DOWNLOADS.

For our English guests: All the downloads we make are only available to members of our forum as they can only be downloaded from there.

Making a forum account might be difficult if you do not speak Dutch (Dutch is a strange language). Therefore we made a guide on how to register yourself to our forum. Do not forget to change the board to English when you register. You can find that guide in this post.

7 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *