EA Nederland: Problemen met nieuwe patch (1.8/2.3) [UPDATED]

Beste fansites,

Helaas is gebleken dat de nieuwe patch nogal wat problemen met zich meebrengt.

Dit is inmiddels gecommuniceerd naar de studio en wij wachten een reactie af.
Zodra wij meer weten laten we dit weten.

Groetjes Anita – EA Community Manager

[UPDATE] Ook de Amerikaanse SIMguru’s hebben inmiddels gereageerd:

Hey folks,

We are aware of the issues with the 1.8 patch, and they are being looked into. As soon as I have more information regarding this issue, or a solution, I’ll be posting it here in the forums.
I realize this is frustrating for everyone, so thanks for your patience while we work on this for you.

Big Guy

44 reacties

 1. He wat een gedoe: ben net weer een nieuw huis aan het bouwen voor de Kwana’s omdat veel Store spul weg was. Wanneer kunnen we eens lekker Simmen zonder gedoe? Straks ben ik klaar en weer lekker met de 10 generatie aan het spelen, komt er weeer een patch zeker en dan weer 1 en weer 1 ….. zucht.

 2. Ja, mijn launcher doet het ook niet meer 🙁 Ik kan alleen mijn spel opstaarten vanaf .exe file van het spel, via launcher niets meer.

 3. zullen we gewoon met z’n allen weer Sims 2 gaan spelen? Of een groot sneeuwballen gevecht houden? Of een enorme sneeuwpop met plumbob bouwen? Of …. euh …

 4. moet zeggen heb tot nu toe nog nergens last van behalve bij instal moest ik t 2x doen voor ie verder ging. Zijn er ook problemen tijdens t spelen door die laatste patch? Ik heb alleen ff gekeken of alles t deed en dat was ok, heb nog niet echt gespeelt met de sims na de laatste update.

 5. Ik kan het opstarten, maar het menu om een stad te kiezen komt niet!!
  Kan ikk de downloads uit de sims 3 EA mijn documenten- map halen, en ze daarna weer terugzetten, zonder opnieuw te moeten installeren?

 6. Kan je CaW wel gewoon gebruiken? Want om het het spelen geef ik minder dan dat tenminste. :S

  Ik heb ze allebei nog niet geïnstalleerd 😀

 7. ik kán de patch niet eens downloade, er komt dan te staan dat k geen verbinding met de ea-downlaod manager hebt 😐 maar als ik dat zo lees is het maar goed ook..:O

  1. Klopt ook: de gratis downloads zijn zelfs weg. Opnieuw installeren heltp niet: in ieder geval niet bij mij. Sims 3 is weer erg kaal zo!

 8. yep boycotten de sims3
  zolang wij steeds geld aan hun blijven geven
  profiteren hun en zitten wij met de elende
  deze tijd draait alles alleen om geld en niet meer om het produkt
  is niet alleen bij ea hoor
  maar bij verschillende bedrijven
  meer geld voor minder qualiteit

 9. Ik denk dat de mensen van het Sims Team allemaal een veel te strakke Kerst Muts op hebben en niet meer goed kunnen denken en daarom zoveel fouten maken? ROFL

 10. EA mag wel eens een voorbeeld aan Nintendo nemen. Die ontwikkelen games net zo lang tot er geen bugs meer in zitten en dan pas worden ze gereleast. Bij Nintendo-games komen daarom ook nooit patches.

 11. Heb ik even geluk, dat ik het zo druk met school had dat ik die patch nog niet heb geïnstalleerd. Ik heb nu al fouten in m’n spel, dus ik wacht wel tot er een goede patch komt en tot anderen die dan eerst hebben getest.
  Ik vind het wel erg slordig van EA dat ze dit allemaal laten gebeuren.

 12. Ze verpesten het echt iedere keer he. Wat een flutbedrijf is het toch. Ze helpen sims naar de maan als ze dit blijven herhalen. En ze zijn al goed op weg!

 13. Gewoon rustig blijven, we zijn toch niet zo verslaafd dat we dag en nacht achter de Sims zitten ;). Het is toch zo’n mooi weer, ga sneeuwengelen maken :p.

  Geen zorgen, ze vinden wel een oplossing! Ze proberen het tenminste te repareren. ;d

 14. Ik installeer dus nooit meer patch. Ze zijn niet betrouwbaar, zo is gebleken.

  Al mijn store-aankopen kwijt.
  En wereldavonturen kapsels.

 15. Nee, je moet gewoon een dag of twee wachten met het instaleren van de patches. Die store-aankopen en kapsels komen echt wel weer terug, maak je maar geen zorgen. ^^

 16. voor je store stuff 😀

  hmm zorg da je ingelogd ben op de launcher en internet verbinding heb met spelen en online ingame ben dan doen je downloads het wel, mog je niet online zijn werken je downloads niet, alleen de downloads die in jou sims 3 account staan (gekocht of gratis gehad) kunnen gebruikt worden , verder op het moment helaas niks >.>

 17. Hee,
  Ik weet niet of jullie dit ook hebben maar nadat ik mn game had gepached bleef mijn pc ook zeggen dat mijn spel niet legaal was. Toen ik vandaag weer ging kijken of hij het deed kwam deze melding niet, maar kon ik wel een patch downloaden. Nu doet Sims het weer gewoon…
  Best raar, maar misschien hebben jullie deze melding nu ook wel 🙂 ?

 18. Ik heb die patch gelukkig nog niet,maar ook dus nog geen CAW 🙁 Hoop wel dat ze deze keer een goede oplossing hebben voor deze patch,en niet weer een foute :/

  Met de patches van sims 2 ging alles goed,maar met sims 3 niet…

  Weet je wat ik download CAW,en ik zet sims 2 weer op mijn computer.Met CAW kan ik dan alvast een dorpje maken voor mijn verhaal.

 19. Jeej mijn laptop is kapot. Dus ik ben blij dat ik deze stress nu niet meemaak.
  Als ik mijn laptop terug heb pak ik lekker sims2 er weer bij met al mijn goede uitbreidingen die het gewoon allemaal normaal doen…

 20. Shit, waarom heb ik niet éérst hier gelezen voordat ik die patch ging installeren!!! Grrr stom… Nu doet mijn spel helemaal niks meer.. Maar ik zie iets staan via start opstarten? Hoe kan dit weet iemand er iets van?

 21. Bij nieuws @ de sims 3.
  Staat dit.
  Creëer een Wereld-tool oplossing voor Game Update 1.14/2.9/3.5/4.2

  De Creëer een Wereld-tool die compatibel is met update 1.14/2.0/3.5/4.2 en De Sims 3 Ambities is nu beschikbaar. Verwijder je oude versie van de Creëer een Wereld-tool, download de nieuwe versie hier: http://nl.thesims3.com/game/tools/world en installeer deze.

  (url; http://www.thesims3.com/community/news.html?selMonth=6&selYear=2010#1369692223)

  Dat je zon nieuwe Creëer een wereld-Tool mot instaleren ofzo? en dat je de oude moet verwijderen?
  Nouja, kprobeer t uti. De Sims 3 is echt slecht met die rot opdates :S.
  xx’

 22. Hallo daar,
  zou iemand mij kunnen helpen? Ik had mijn sims 3 geupdate zodat is de wereldtool kon instaleren, maar nu als ik de sims wil opstarten zegt ie: je basisspel van de sims 3 is niet compatibel met het huidige sims 3 uitbereidingspakket. Update je spel via het startprorgamma. Maar ik heb het al upgedate maar als ik naar updates voor game ga in het startpagina staat er al dat mijn game geupdate is. Nu werkt mijn wereldtool wel naar mijn sims spel niet, zo heb ik er natuurlijk ook niks aan. Weet iemand wat ik verkeert heb gedaan of wat ik moet doen om dit op te lossen??

  Groetjes

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *