Soms weinig respect voor het werk van anderen

Er moet me even wat van het hart: wij als Sims 3 Nieuws team doen ons uiterste best om jullie op de hoogte te houden van het laatste nieuws rondom Sims 3.

Het team werkt elke dag vrij hard om, naast werk en school en andere sociale verplichtingen, de site uptodate te houden en ook nog eens guides, downloads en meer leuke dingen te maken.

Jammergenoeg blijven er Nederlandse fansites die denken dat ze alles kunnen maken: zo kwamen we net een site tegen die alle guides, en nog veel meer, van ons intergraal heeft over genomen en een site die wel meer (nieuws) pikt en probeert er mooie sier mee te maken.

Er zijn zat Nederlandse Sims Fansites die elkaars werk en team respecteren (bronvermelding bijvoorbeeld) maar die enkele rotte appels kunnen mijn, en het humeur van mijn team. soms aardig verpesten. Als team hebben we maanden geleden al besloten hier in het openbaar geen aandacht aan te besteden want dit is absoluut niet de eerste keer dat zoiets gebeurt.

Wij doen ons eigen ding en laten het enorme plezier wat we hebben aan het samen werken aan deze site niet zo makkelijk verknallen.

Sim fans zien zelf wel welke sites origineel zijn en trekken hun eigen conclussies.

Wij als S3N Team gaan gewoon door met wat wij leuk vinden: het runnen van deze site en jullie op de hoogte houden van van alles rondom dat gekke spelletje!

Hiki – webmaster van Sims 3 Nieuws

PS: de tekst is aangepast omdat sites met name noemen of suggeren welke sites het zijn niet onze bedoeling is met dit bericht. Dat weten ze zelf goed!