1 Simfan heeft Sims 3 Luxe al

Donderdag 4 februari 2010 ligt Sims 3 Luxe in de winkels maar er is altijd wel een winkel die per ongeluk een nieuw spel voor de officiële release datum verkoopt. Dit keer heeft Silver22 de mazzel en in dit topic op het Amerikaanse Sims 3 forum verteld hij er het een en ander over en heeft er wat screens neergezet.

Zo krijg je 1000 Simpoints als je Sims 3 Luxe registreert, kun je alle vissen in het aquarium kwijt, zit er geen bubbelbad in en heeft de electrische gitaar een heel ander geluid dan de gitaar die al in het spel zit. Verder is Sims 3 Luxe ongeveer 300 MB groot.

Bron: Simprograms

14 reacties

  1. Hij zal maandag of dinsdag al te kopen zijn. Bij WA had ik hem 2 dagen voor de release en bij de normale 3. Echt vet dat je simpoints krijgt!

  2. Ingame krijg je inderdaad een beter beeld, zelf vindt ik het buro en die ladenkast op de laatste screen ook veel mooier dan ik dacht. 😉 En bedoel je het Hartvormige bed of dat moderne bed?

  3. Dat hartvormige. Dat moderne bed ziet er trouwens ook heel tof uit. Ik kan alleen nog niet zo goed met moderne dingen omgaan xD Klassiek is meer m’n voorkeur.

  4. Soms is een modern strak huis en interieur wel rustgevend: al die tierelantijntjes ben ik soms ook zat. 😛 Meestal wissel ik gewoon af als ik mijn vaste familie weer eens ga verhuizen. Dat Hartvormige bed heb ik in Sims 2 bijna nooit gebruikt: vindt het zo een kitsch geval …. maar ja.

  5. Autjs, klassiek, niet kitsch xD

    Naah, ook wel een beetje kitsch 😀

    Aah nu heb ik zin om m’n klassiek landelijke villa af te maken xD

  6. Net nog dat forum gecheckt waar Silver22 post: niks nieuws en ook niet wat de geheime functie is van dat hartvormige bed: enfin … nog 4 dagen (of minder) wachten 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *