Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 10e verjaardag poster

Deze foto’s zijn genomen door onze Xelles en de poster hangt op de Hogeschool Amsterdam. De posters zijn in een kleine oplage gemaakt en hangen voornamelijk op scholen: zo een poster zou perfect boven mijn bankstel passen trouwens.

Als je zo een poster ziet hangen ergens: maak er een foto van en stuur die op via onze contact pagina of meld het hier of op ons forum.

2 gedachtes over “Sims 10e verjaardag poster”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>