Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

GDC 2010 begint volgende week

Aanstaande dinsdag begint de Game Developers Conference (GDC): een grote beurs over alles wat met games te maken heeft. De GDC 2010 vindt plaats in San Francisco (Amerika) en duurt van 9 t/m 13 maart 2010.

Vorig jaar hebben we er ook al aandacht aan besteed, zie deze berichten op onze site, en ook dit jaar houden we het nieuws over de GDC 2010 goed in de gaten.

EA zal ook op de GDC aanwezig zijn en enkele mensen die bij EA en Maxis werken zullen er lezingen geven. Of er meer nieuws komt over Sims 3 Ambities is niet zeker, maar we houden jullie uiteraard op de hoogte!

| Game Developers Conference 2010 – website |

2 gedachtes over “GDC 2010 begint volgende week”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>