Caryl Shaw aka Maxis Lucky verlaat EA

Iedereen die al langer meeloopt in de Sims community kent Caryl Shaw aka Maxis Lucky denk ik wel van naam. Al sinds Sims 1 werkt zij aan allerlei Sims games en ook aan Spore heeft ze meegewerkt en regelmatig kwamen we wel berichten van haar tegen op de diverse De Sims en Spore forums.

Simprograms meld dat ze EA verlaat om te gaan werken bij Ngmoco, een ontwikkelaar voor iPhone en iPod Touch. Hier een video van haar in de tijd dat ze als Senior Producer en Manager Web Development Team werkte aan Spore.

9 reacties

  1. ?? krijg je die melding als de video wilt bekijken? Hij komt van mijn Spore site af en zelf heb ik er geen problemen mee :S

  2. yup en voordat ik mijn geboortedatum geef wil ik wel graag weten of het safe is ;-), neem aan van wel omdat ‘ie van je eigen site komt, maar toch…

  3. Denk dat sims games nooit helemaal bug vrij zijn. Überhaupt andere games. Is gewoon te moeilijk om een spel helemaal bug vrij te maken. Vooral omdat iedereen in de hele wereld een andere computer heeft en andere software. En met veel(gratis)software krijg je errors om dat die software niet bekend zijn of nieuw. Zo denk ik er over hoor. Misschien jullie niet dus geef je mening.

    Groeten Patrick

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *