Nieuwe patch voor De Sims 3 & Creëer een Wereld

Vanavond is er een nieuwe patch vrijgegeven voor De Sims 3 (1.11). Ook werkt de patch met zowel Wereldavonturen (2.6) als Luxe accessoires (3.2).

Het is al enige tijd geleden dat er voor het laatst een patch is uitgebracht voor De Sims 3. We weten nog goed dat het bij veel spelers helaas vaak niet helemaal goed ging bij het installeren van een patch of bij het spelen van De Sims 3 nadat de patch geinstalleerd was. Deze nieuwe patch is volgens Simlicious nog niet op de mac beschikbaar.

Hieronder staat alles wat er verbeterd is met deze patch:

 • Basisspel: Er is een probleem opgelost waarbij Sims herhaaldelijk uitgenodigd worden om binnen te komen op kavels van andere Sims.
 • Basisspel: Er is een probleem opgelost waarbij Sims vast kwamen te zitten tijdens de interactie ‘Een stuk nemen’ bij pizza’s.
 • Wereldavonturen: Er is een probleem opgelost waarbij de game bleef hangen tijdens het opslaan van een huishouden in een basiskamp.
 • Luxe Accessoires: Er is een probleem opgelost waarbij de familie-inventaris niet meer gebruikt kon worden nadat het hulpmiddel ‘Een stijl creëren’ gebruikt was op een voorwerp.
 • Luxe Accessoires: Er is een probleem opgelost waarbij het verlangen om een computergamesysteem te kopen niet werd vervuld door het kopen van de gamesystemen ‘SuperSpeeltje 3 van GUGA’ en ‘Console 7’.
 • Luxe Accessoires: Er is een probleem opgelost waarbij tijdens de levenswens ‘Het perfecte privéaquarium presenteren’ niet bijgehouden werd hoeveel vissen er in aquariums zaten.
 • Update om te winkelen: Er zijn problemen opgelost die veroorzaakt werden door het lettertype en de winkel in de game is bijgewerkt naar de laatste EA Webkitversie.

Ook is er een update voor de Creëer een Wereld tool vrij gegeven. Deze update brengt de tool tot versie 1.6. Hieronder het punt dat verbeterd is:

 • Compatibiliteitsversie van De Sims™ 3 Creëer een Wereld-tool – Beta aan het bijwerken om compatibel te zijn met De Sims 3 om te verzekeren dat het blijft werken met in-game functies en de Uitwisseling.

Beide updates zijn vanuit de De Sims 3 launcher te installeren, maar maak wel eerst een back-up voordat je iets installeert.

31 reacties

 1. ^^ Patchen kunnen dingen verbeteren. Maar hoe EA het altijd weer voor elkaar krijgt om het helemaal naar de maan te krijgen?? Vraag het niet aan mij?? :S

 2. hehe…heb na WA niet meer ge-update…wordt straks wat met ambities 😉 Ze kunnen van mij de boom in met hun patches, m’n spel draait goed, zo af toe een bug, maar dat is te overzien :-).

 3. Let wel op, want op de Amerikaanse S3 forum staat al van SimGuruHydra
  “Hi everyone. If you are running into an issue after installing the March Update stating the code version is incompatible, and all products are completely up to date, try deleting the Version.tag file located in your My Documents\Electronic Arts\The Sims 3 folder. This file will be created again upon starting the game.”

  So. Be afraid. Be very afraid.

  And be careful !

 4. OMG….ze weten dus al dat er fouten inzitten! waarom breng je de patch dan uit!? oja, om weer een patch te kunnen maken om die fouten weer op te heffen enz.

 5. De fouten die voor luxe worden opgelost lijken me eerder slecht afgeleverd werk dat snel nog even gedaan word. En zitten we niet nog steeds op een grote patch van dcember te wachten?

 6. 🙁 opeens helemaal geen zin om de updates te installeren: met installatie vorige week van MySims ging al wat mis en was ik Sims 3 kwijt. Computer 2 dagen terug gezet met systeemherstel en toen werkte alles gelukkig weer maar eigenlijk geen zin in weer gedoe. Ik wacht nog wel een dagje denk ik 😛

 7. @hiki dat idee had ik dus ook. Na eerst alles eraf-en-weer-terug gezet te hebben, wacht ik de berichten eerst wel af.

 8. Ik ga hem echt nog niet downloaden. Mijn Store downloads van ik-weet-niet-hoeveel-patches-terug doen het nog steeds niet, heb zelfs alles al opnieuw geinstalleerd. Pff…

 9. Wat bedoel je precies gusty? Deze update geeft vooralsnog geen problemen op m’n iMac. Ik heb De Sims 3 en Wereldavonturen geïnstalleerd. Alleen kan ik nog steeds niet winkelen tijdens de het spelen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *