De Sims 4 wordt een online game?

De laatste tijd gaan er allerlei geruchten dat EA / De Sims Studio aan De Sims 4 zou werken. Het gerucht begon met een Twitter van een EA medewerker dat hij bezig was met De Sims 4. Dit Twitterbericht is na 2 of 3 dagen weer offline gehaald.

O Sim Louco meld nu dat De Sims 4 misschien een online game wordt: een beetje als The Sims Online dat enkele jaren geleden offline is gehaald door EA maar dan natuurlijk een sterk verbeterde versie.

We moeten deze berichten over Sims 4 maar met een flinke korrel zout nemen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

15 reacties

 1. de sims 4 zal denk ik pas in 2013 of 2014 komen. en ik denk niet dat EA nog een online sims game aandurft, na al dat gezeur over De Sims Online.

 2. ik vind het wel een betje stom waarom maken ze sims 3 gewoon niet af en daarna met die online game
  online lijkt me ook wel leuk dan gaat hiki een sim 3 nieuws kantoor maken en kunnen we er heeen xD

 3. Het zou kunnen zijn dat Sims 4 naast Sims 3 komt, dus dat een heel ander team aam de spellen werkt. Zelf zou ik het wel leuk vinden: The Sims Online was erg leuk om te spelen en ook erg verslavend al zag het er wat armoedig (ala Sims 1) uit. Heb er met een zooi Nederlandstalige mensen erg veel plezier beleefd!

 4. Wist niet dat het bestaan had! Maar heb het even opgezocht en dat was dus net als bijvoorbeeld WOW per maand betalen?
  Daar ben ik al niet zo van.

  Maar lees ook dat het niet ceht een spel was maar meer een sociaal gebeuren? Kon je geen huizen bouwen enzo dan?

  Als het terugkomt zou het wel leuk zijn als er een S3N buurt kwam 😛

 5. Ik weet niet meer wat ik voor TSO betaalde, verder kon je gewoon huizen bouwen om in te wonen. En openbare lots (waar mensen vaak samen kwamen om Vaardigheden te leren) kon je ook bouwen en dan mensen ontvangen: soort Studeer cafe’s. En het was inderdaad een spel met een groot accent op de sociale kanten.

 6. Ho even,

  Je gaat mij niet wijsmaken dat ze al een de sims 4 bezig zijn. Ze zijn nu bezig met het maken van de sims 3 voor de consoles als ps3…

  Die kan misschien wel online worden via het PlaystationNetwork. Maar verder hoop ik er nog niet op om de sims 4 al in de rekken te zien liggen.

 7. Ja ja sims 4 geloof je het zelf
  Waarom zou EA een sims 4 maken als er nog genoeg geld aan de sims 3 te verdienen is met uitbreidingen en zo

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *