Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 wordt een stuk groener

Met de officiële aankondiging van De Sims 3: ‘Electric Vehicle Pack’ vandaag kunnen onze virtuele vrienden binnenkort weer een stuk milieuvriendelijker gaan leven met de komst van een Hybride auto, zonnepanelen, een windmolen en wie weet nog meer.

S3N loopt altijd een beetje voor de muziek uit want al in december 2009 hebben wij in een aflevering van het S3N LAB al wat tips gegeven voor milieubewuster leven in De Sims 3.

We weten allemaal dat het niet goed gaat met Moeder Aarde. Maar hoe kunnen jouw Sims een bijdrage leveren aan een beter milieu en een schoner klimaat voor de komende generaties?

Het is jammer dat we onze Sims niet meer mogelijkheden kunnen geven om beter met het milieu en onze Aarde om te gaan. Zonnepanelen, een wind molen en zeker de compostbak zouden spullen zijn die onze Sims in deze tijden goed zouden kunnen gebruiken.

| Hiki leeft Klimaat Neutraal en jij? |

Een gedachte over “De Sims 3 wordt een stuk groener”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>