Hybride conceptauto maakt virtueel debuut in De Sims 3

Spelers van de populaire game De Sims 3 kunnen hun simmetjes binnenkort een cadeau geven: een Renault Twizy Z.E. Deze hybride conceptcar zal binnenkort zijn opwachting maken in de game.

De gratis te downloaden auto is het resultaat van een deal tussen Renault en gamesontwikkelaar Electronic Arts. Door deze overeenkomst zullen gamers de komende jaren in spellen van het bedrijf flink wat Renault-reclame en -product placement tegenkomen.

De Twizy Z.E. zal deze lente te downloaden zijn. De auto is onderdeel van het ‘Electric Vehicle Pack,’ waarin ook diverse andere milieubewuste gadgets te vinden zijn. Het gebruik hiervan in het spel zal niet alleen het geweten van de sims verlichten, ook zullen de maandelijkse kosten dalen.

| De Telegraaf – Hybride conceptauto maakt virtueel debuut |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *