Nieuwe buurt in De Sims 3 Ambities heet Twinbrook

We konden net al in het bericht hieronder melden dat er een nieuw interview online is gekomen van Grant Rodiek over De Sims 3 Ambities.

Een Engelse versie is er nog niet al zijn er wel wat Google vertalingen die nu circuleren maar JordooSims heeft al wat nieuwtjes eruit gehaald en hier gepost.

Nieuwe info:

De buurt heet Twinbrook.
Je kan de hoogte van sommige delen van een dak veranderen.
Je kan nu de de lege kavels zelf bepalen: verwijder een lege kavel, maak een nieuwe, kies grootte.
Ook zijn er nieuwe decoratieve items die je in de buurt kan plaatsen.
Nu helpen je eigenschappen ook om je promotie te geven.

| Franstalige artikel op Melty.fr | Google vertaling |

13 reacties

  1. Hier nog een stukje wat ik op “SmartSim” heb gevonden over de nieuwtjes:

    Wij hebben wat aanpassingen voor constructie’s toegevoegd met o.a de multi-story (meerdere verhalen) en de mogelijkheid om verschillende delen van de daken van hoogte te veranderen. De CAS bied vele en geweldige nieuwe outfits die je sims met alle genoegen gaan dragen, maar de beste zijn bewaard voor de stilisten. De nieuwe buurt Twinbrook is echt prachtig en speciaal gemaakt voor spelers. Je kan echt de vooruitgang zien van ons team als je Twinbrook eenmaal gaat ontdekken. Ambities is een groot spel met vele nieuwe mogelijkheden, dat mag je zeker verwachten!

    Vertaald door Jimmy (SmartSim)

    Voorspelt opzich veel goeds allemaal 😉

  2. Grant heeft het over de nieuwe buurt in het Franstalige interview dat we ook gemeld hebben vanavond. Daar is geen vertaling nog voor.

  3. Nee dat zou wel erg gek zijn als je de nieuwe dingen niet meer hebt in de oude buurten of de zelfgemaakte buurten. De vraag is alleen in hoeverre de oude buurten worden aangepast: bv met lots waarop je de nieuwe werkplekken vind.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *