Je kunt gewoon niet zonder!

Nieuwe poll: S3N Downloads beschikbaar voor iedereen?

Deze week hebben we voor jullie een poll over de downloads voor De Sims 3 die het S3N team, en dan met name Kyta, maakt. De downloads zijn tot nu toe alleen maar beschikbaar geweest voor leden van ons forum. We zitten er nu over na te denken om de downloads voor iedereen beschikbaar te maken: dus ook voor spelers die geen lid zijn van ons forum en we zijn benieuwd wat jullie daarvan vinden.

We hebben de downloads altijd beschouwt als een kado’tje voor onze forumleden maar lezen her en der ook dat veel Simmers geen zin hebben om alleen een forum account aan te maken voor de downloads, met name de vele buitenlandse bezoekers die we hebben.

Dus we wilden jullie mening even peilen en wie weet helpt dat ons om de beslissing te maken.

Hier de uitslag van onze EVP poll: veel Simmers wachten schijnbaar nog even met het downloaden van het De Sims 3 Electrisch VoertuigPakket omdat het spel volledig uptodate moet zijn en niet iedereen ziet dat patchen zitten?

Iedereen bedankt voor het stemmen!

9 gedachtes over “Nieuwe poll: S3N Downloads beschikbaar voor iedereen?”

 1. Bakie

  Even over de nieuwe poll, ik vind wel dat er ook nog downloads moeten blijven alleen voor leden. Gewoon als extraatje, waarom zou je hier anders (behalve voor de fora) lid willen zijn.
  Maar het grote deel gratis voor iedereen maken is wel goed plan, download zelf niet snel van sites waar je lid moet zijn.

 2. hiki

  mmm .. meeste stemmers zijn voor downloads voor iedereen beschikbaar en Kyta: die 99,9 % van de downloads maakt is er ook erg voor. Effe nadenken nog en dan maar snel de knoop doorhakken! πŸ™‚

 3. Kelvin

  Ik vind het in ieder geval goed dat straks misschien de downloads ook voor niet-leden beschikbaar zijn.
  Off-topic:Hoe zit het met die speelmiddag van Sim s3 Ambities in de UK?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>