Nieuwe poll over het Sims 3 Nieuws op video

Deze week hebben we voor jullie een nieuwe poll en dit keer over het Sims 3 Nieuws op video waarvan wij nu 2 afleveringen online hebben gezet: Aflevering 1 en Aflevering 2. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden.

Hier de uitslag van onze ‘Welk rapport cijfer zou jij S3N geven?’ poll, iedereen bedankt voor het stemmen.

Ik weet niet welk rapportcijfer de leden van het S3N Team zelf zouden geven maar als webmaster zou ik S3N een 8- geven. We zijn op de goede weg, er zijn nog wat punten waar flink aan gewerkt moet worden en daar zijn ook plannen voor; maar voor een site die net 1 jaar online is doen we het lang niet gek.

3 reacties

  1. Was ook zo’n beetje mijn cijfer Hiki … 8 of 8,5. Maar wat mij zo motiveert zijn die 154 10’en. Bij zoiets geef je volgens mij een 10 niet zo maar, dat doe je bewust … Hoe dan ook. Iedereen ontzettend bedankt voor dit mooie rapportcijfer 😀

  2. @ Webmaster
    Niet zo bescheiden met een 8-, dit is de beste sims-site van Nederland en daar mag zeker een 9 voor gegeven worden. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *