Je kunt gewoon niet zonder!

Meer over de Brandweer carrière in De Sims 3 Ambities

Zoals vanochtend al gemeld heeft Jud van Simprograms De Sims 3 Ambities en na de Spokenjager heeft hij nu veel screens en enkele video’s online gezet van de Brandweer.

Je vind alles in deze post op Simprograms:

| 5/29/10 – This old lady is too hot to handle! |

8 gedachtes over “Meer over de Brandweer carrière in De Sims 3 Ambities”

 1. hiki

  In de kranten en op de computer zijn er 2 dingen: Banen zoeken en nog een andere (nieuwe) mogelijkheid waarvan ik de omschrijving even kwijt ben maar die ook over Werken gaat. Tussen Banen en ik dacht Beroepen moet brandweer ergens zitten.

  Of klik op brandweer station en dan Bij brandweer gaan.

 2. Tessa

  Hee stijn voor die brandweer wagen moet je dan naar de koopmodes gaan, en dan eerst een grote pakeerplaats neerzetten. op die pakeerplaats kun je dan je brandweerauto plaatsen. Ik zit nu ook in het hoogste niveau van de brandweer maar ik las dat ze zeiden dat je dan ook een eigen brandweeralarm zou krijgen, maar die krijg ik niet? weet iemand waar je die kan vinden?

 3. Celine

  Ik zit by de brandweer niveau 8, nu moet ik naar een huis waar ik 2 mensen moet redden die opgesloten zitten ofz. ik heb alle brand geblust maar ik kan niet in het huis? ik heb overal al opgedrukt maar ik kom er niet in, het dak gaat ook niet naar beneden zodat je de kamers kunt zien lamaarzeggen. kan iemand my helpe ??:(

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *