Gamer NL geeft De Sims 3 Ambities een 7

Al met al is De Sims 3: Ambities een bijzonder leuke en bij vlagen uitdagende uitbreiding geworden. De nieuwe beroepen en vaardigheden voegen echt iets toe aan de gameplay en laten spelers op een andere manier van De Sims 3 genieten. Het is jammer dat de makers net niet wat meer aandacht hebben gegeven aan de daadwerkelijke actie tijdens het uitoefenen van je beroep, maar buiten dat zullen de meeste spelers veel plezier beleven aan het verjagen van spoken, het opknappen van oude huizen of gewoon lekker thuis een nutteloze uitvinding maken.

Plus: Interessante beroepen, nieuwe gameplay-elementen, eindelijk totale controle over je Sim.
Min: Beroepen niet altijd even uitdagend, te hectisch met grotere huishoudens.

| De Sims 3: Ambities |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *