Je kunt gewoon niet zonder!

TJA … WAT MOETEN WE NU NOG ZEGGEN?

220 gedachtes over “TJA … WAT MOETEN WE NU NOG ZEGGEN?”

 1. Bakie

  Voorspellen is altijd eng..dus of ik het durf..:P
  Ik hoop natuurlijk dat Nederland wint maar denk niet dat dat gemakkelijk gaat worden. Ik gok op 2-1 voor Nederland, waarbij het eerst 1-0 is voor nederland, dan 1-1 en ergens in de laatste 15 minuten pas 2-1 wordt. πŸ™‚

 2. hiki

  HILVERSUM – De wedstrijd Nederland – Denemarken kan maandagmiddag voor grote problemen zorgen op het Nederlandse internet. De NOS pompt maximaal 120.000 videostreams naar geΓ―nteresseerde internetkijkers die niet in de buurt van een televisie zijn. Het internet wordt hierdoor trager voor overige gebruikers.

  πŸ™

 3. hiki

  Ik hou ook niet van voetballen en kijk alleen Nederland: je komt er toch niet onderuit of je moet ergens in een grot gaan zitten de komende weken zonder internet en tv en kranten en bezoek πŸ˜›

 4. Bakie

  Waarom hoop je dat Japan verder komt dan de kwartfinales? Met andere woorden, je vind dat ze zaterdag tegen de Dutchman mogen winnen?

  (Iedereen mag winnen daar niet van maar toch, ik hoop dat Nederlands wint:D)

  En Leuk Hiki dat mijn slogan er nu staat πŸ˜€

  En over die jurkjes, die 2 vrouwen moeten nu wel misschien 2 jaar de gevangenis in, toch een beetje van de actie van Bavaria. En er stond geen bavaria op de jurkjes maar wel het beeldmerk volgens mij achterop.

 5. Bakie

  Ja Nederland heeft wel gewonnen maar hoe? Weer een eigen goal in feite.
  En zo spannend en boeiend was de wedstrijd niet. Pas toen Elia en Affelay erin kwamen leek weer even ergens op.

  Ik ben benieuwd of ze het volhouden na de poulwedstrijden. En wat meer echte goals maken, zondat de keeper ze aanraakt πŸ˜›

 6. Fien

  ja lap,hier in belgie supporteren ze ook voor julie hoor.een vriendin van mij heeft de vlag van jullie getekend met hup holland hup op en geplakt op hare fiets.Nu lacht iedereen haar uit.maar ze is ook een hele goeie fan van club brugge ze.:D

 7. Bakie

  Ik heb echt een pokke hekel aan die vuvuzela’s.
  Net of er tijdens de wedstrijd een grote zwerm bijen in het stadion rond zwermt. En daarom zeg ik: Stop er een knikker in, dan maakt ie wat mij betreft genoeg geluid! (Wel even aanduwen die knikker natuurlijk, anders kunnen er gewonden vallen) πŸ˜›

 8. Jasmin

  Haha, die is goed! Ik ga voor de jouwe ”Bezoeker” xD.
  Ben zelf niet echt goed in het verzinnen van zulke dingen. Zo meteen Nederland tegen Slowakije. Ga niet kijken hoor, maar hoor wel of er een doelpunt is gevallen wand dan gaat mijn opa helemaal uit zijn dak en zit de hond in het plafond! xD

  Gr.

 9. Niekiie

  Er moet een wonder gebeuren willen ze goed spelen. Heb het idee dat die voetballertjes na al die gewonnen wedstrijden een beetje ingedut zijn en het ‘echte’ spel achterwegen laten. Ze moeten eens een vuvuzela in hun oor krijgen, dan zul je ze zien spelen πŸ˜›

  Ik ga natuurlijk wel duimen en hopen.

 10. Bakie

  De Finale wordt hopelijk Nederland – Duitseland, zou echt een mooie finale zijn! Nederland – Brazilie in de finale kan niet aangezien ze vrijdag niet alletwee door kunnen πŸ˜‰

 11. freaksims

  ik heb er ook geen grote verwachtingen van nederland brazilie

  maar je weet maar nooit het zou niet de eerste keer zijn als zo’n wedstrijd winnen zo als een paar jaar geleden bij euro 2008

 12. freaksims

  ja ik zit er hier nog altijd van te beven

  bloed nerveus en het is al een paar minuten gedaan

  dat was nog eens een goal die eerste dat was gewoon een WERELD GOAL !!

  en dan hebben ze nog wat goals laten liggen wel

 13. hiki

  @ melanie: Hoorde je niks in de buurt dan? Hier in Amsterdam kun je het volgen zonder te kijken: ook toen Brazilie scoorde hoorde ik gejuich. En uiteraard helemaal toen NL scoorde. En toen hoorde ik Braziliaanse vloeken die ik hier maar niet zal herhalen πŸ˜›

 14. bezoeker

  Was iets na vieren in de V&D, hoorde ik ineens:
  Attentie Attentie, de stand is 1-0 voor Brazilie!
  Ik dacht gelijk: Dat wordt niks.

  Toen ik thuiskwam wou ik toch nog even kijken.
  Het gevolg: Ik was in spanning aan de tv vastgekleefd en kon met geen mogelijk loslaten.

  Yaay!! Da kabouters hebben de reuzen verslagen!

 15. Erik

  Uruguay of Ghana. Vanavond zullen we het weten(die wedstrijd begint om 20:30). Beide landen zijn volgens mij ong even sterk, dus voor nl maakt het niet uit wie er wint, we winnen toch wel!

 16. jepske

  Maar uruguay heeft gewonnen!
  ik viel haast van de bank toen brazilie
  bijna een 2e scoorde… trouwens, mn
  vriendin komt uit brazilie, die juichte
  bij t doelpunt voor brazilien en toen kreeg
  ze een kussen naar dr hoofd… πŸ˜›
  (ze mocht van dr zwager al niet hun huis in :P)

 17. freaksims

  als ze de finale spelen word het duitsland of spanje

  ik geloof er in dat ze kunnen winnen maar ze zullen het ook wel moelijk krijgen spanje en duitsland zijn ook grote ploegen

  maar ze kunnen zeker winnen als nog eens zo’n wedstrijd spelen lijk gisteren

 18. Erik

  En Duitsland scoort al in de 3e minuut in de wedstrijd tegen ArgentiniΓ«. Een finale tussen NL en DE zou wel geweldig zijn!
  NL komt volgens mij wel in de finale, want Uruguay mist een van hun beste spelers.

 19. freaksims

  dan word het spanje op de finale he

  ik ga maar weer nagel bijten als ze de finale tegen spanje spelen

  waneer is de finale eigenlijk ? this om te weten waneer omdat ik feestje wil vieren op die dag hopelijk in het weekend

 20. Sterren

  Duitsland heeft Argetinie echt afgeslacht,
  de komende wedstrijden πŸ˜‰

  Dinsdag 6 Juli:
  20:30 Uruguay – Nederland Winnaar: Nederland met 2-0

  Woensdag 7 Juli:
  20:30 Duitsland – Spanje Winnaar: Duitsland met 4-1

  Finale Zaterdag 11 Juli:
  20:30 Nederland – Duitsland Winnaar: Nederland met 3-2

 21. Sterren

  Oja, Foutje, het moet zo xD

  Dinsdag 6 Juli:
  20:30 Nederland – Uruguay Winnaar: Nederland met 2-0

  Woensdag 7 Juli:
  20:30 Duitsland – Spanje Winnaar: Duitsland met 4-1

  Troostfinale Zaterdag 10 Juli:
  20:130 Spanje – Uruguay Winnaar: Uruguay met 1-0

  Finale Zondag 11 Juli:
  20:30 Nederland – Duitsland Winnaar: Nederland met 3-2

 22. Niekiie

  Waarom doet iedereen nou alsof we al gewonnen hebben? Het kan nog alle kanten op *afkloppen*. Ik ga wel weer kijken met mijn haarband vol beesies op m’n hoofd en dan lekker juichen bij een Hollands doelpunt 8)

 23. Niekiie

  Ik zeg ook niet dat we moeten doen alsof we verloren hebben. Maar een beetje spanning mag er zijn toch, net zoals tegen BraziliΓ«! Optimisme is leuk, maar sommigen geloven heilig dat het 15-0 gaat worden, tja xD

 24. Jimmy

  Ga zondag de kroeg in met mijn moeder en haar vriend (ik ben 14, maar ik ga ook niet drinken ofzo, het is zeg maar een soort van kroeg op de camping :P). Maar als we tegen Duitsland moeten (wat we vanavond weten) word het echt een superspannende wedstrijd πŸ˜€

 25. freaksims

  jimmy zeg dat wel ik ben nu al nerveus

  om dat ik bijna zeker weet dat duitsland door gaat

  ze spelen zo goed dat nederland hun best zullen mogen doen om te winnen

  daarom hoop ik nog steets dat spanje zal winnen

  maar als ze spellen lijk tegen brazilie hebben ze zeker een kans tegen de duistsers

 26. Erik

  Dus als die octopus zegt dat Spanje in de finale gaat winnen, dan kunnen we het wel schudden?
  Maar als we naar wedstrijden tussen NL-SP in de geschiedenis kijken, dan zien we dat nederland 4x heeft gewonnen, spanje 4x heeft gewonnen en 1x is er gelijk gespeeld. De kansen zijn dus ongeveer gelijk als je dat hierop baseert.

 27. hiki

  OBERHAUSEN – Octopus Paul weet het zeker: Spanje wordt wereldkampioen voetbal. Het onderwaterdier, dat eerder Γ‘lle wedstrijden op het WK voetbal van Duitsland goed voorspelde, liet in het aquarium van Sea Life in Oberbausen de mossel het bakje met de Nederlandse vlag links liggen en at de ‘Spaanse’ mossel op.

  o jee ….

 28. Nina

  Ja ik zag het ook, maar als je dit leest:

  Troost één: Paul zat er bij EK-finale naast
  Twee jaar geleden bij het Europees kampioenschap voorspelde Paul alle wedstrijden goed op één na: de finale. Misschien pakt Pauls keuze van vandaag dus juist gunstig uit voor Nederland.

  Zondagavond, tussen tien en twaalf, moet in het Soccer City Stadium (Johannesburg) duidelijk worden of Paul echt een orakel is.

  Troost twee: Pauline voorspelt Oranje
  Daarnaast kunnen Oranje-fans hun troost halen uit het feit dat octopus Pauline, die in SeaLife in Scheveningen woont, in tegensstelling tot Paul vanochtend voor Nederland heeft gekozen.

  Ze aarzelde geen moment en stevende af op het potje mosselen met de Nederlandse vlag, aldus een woordvoerster van het zeedierencentrum. Pauline negeerde het potje mosselen met de Spaanse vlag volledig.

  Troost drie: Ook Parkiet Mani denkt Nederland
  De parkiet van de Singaporese waarzegger Muniyappan koos het papiertje met de Nederlandse vlag. Het 13-jarige diertje, die Muiyappan al vijf jaar helpt bij zijn werkzaamheden, voorspelde volgens zijn eigenaar alle kwartfinales al goed en had ook de zege van Spanje op Duitsland voorzien. (RED)

 29. Niekiie

  Wat moet je nu nog geloven met die dieren. Ik geloofde het al niet, was meer een soort van ‘grappig iets’. Maar om nou allerlei dieren die wedstrijd te laten voorspellen xD

 30. freaksims

  ik geloof niet echt in voorspelingen ook al kunnen ze voorspellen

  dan nog is het veel te moeilijk om 2 dagen voor de finale al voorspellingen te geven in die 2 dagen kan er nog zo veel verandern

  ook al heeft die octopus al zo veel voor spelt dan nog is het veel te moeilijk om 2 voor de finale dingen te voorspellen

 31. Marinaatjuh

  Ik vind het stom dat ze die dieren de wedstrijden laten voorspellen… Als het echt zo is vinden we het toch niet leuk meer! Dieren kΓΊnnen de toekomst niet voorspellen. Je legt 2 kaartjes neer en er wordt er 1 eerst opgepakt, logisch. Dat kan dat dier toch niet weten! Ik heb daarnet voor de grap een papiertje met Nederland, en een papiertje met Spanje op de grond gelegd en daarop 3 brokjes (per papiertje). Mijn hond slaapt maar zal zometeen wel een ‘voorspelling’ doen. Haha

 32. freaksims

  ik hoop dat jou hond beter kan voorspellen

  ik denk dat je hond meer voor zijn of haar smaak zal gaan

  en dat het zij of haar nie zal kunnen schelen welke vlag er op staat

  hooplijk kiest je hond nu eens goed van plaats van die domme octopus
  als hij een beetje nederlander is zal hij wel voor zijn land kiezen

 33. freaksims

  je moet eens kijken youtube bij

  paul de octopus orakelt vrijdag de uitslag finale wk

  en op het laaste zie die octopus in de doos slapen waar de nederladse vlag in zit hahahahaahha

  echt grappig

 34. Marinaatjuh

  Ik geloof die octopus echt niet, maar die octopus heeft mijn humeur tΓ³ch een beetje verpest. En dat terwijl ik over 3 kwartier naar een klassenfeest moet. Hopelijk word ik daar vrolijker van. πŸ™‚

  @ freaksims:
  Mijn hond heeft smÑÑk πŸ˜€
  Nog niks gekozen πŸ˜›

 35. bezoeker

  Nou, het staat monenteel 1-1 in de troostwedstrijd. Hoop echt dat Duitsland wint πŸ˜€

  Ik heb trouwens géén idee wie er in de finale gaat winnen. Eigenlijk zijn Spanje en Nederland even goed, ze zijn immers beiden de halve finale doorgekomen ;):P

 36. Marinaatjuh

  Mijn broer woont in Spanje en die zegt: Ik kan niet verliezen. Als Spanje wint ben ik blij want ik woon in Spanje. Maar als Nederland wint (veel beter)ben ik ook blij want ik ben een Nederlander.

  Dat zei hij πŸ˜›

 37. freaksims

  2 kansen voor robben waarom heeft hij ze nie afgemaakt ?

  zo’n schone kansen laat je toch nie liggen e

  en dan nog twee hoekschoppen die ze nie gekregen hebben

  ik vond het nogal een rare scheitrechter

 38. Jo-oost

  Helaashebben we verloren, maar er zijn natuurlijk veel ergere dingen, de wereld vergaat niet. (Tja ik ben niet echt een voetbalfan maar kijk het wel :P) Verder heeft Nederland niet geweldig gevoetbald maar spanje zeker ook niet, Er zijn 3 onterechte kaarten aan nederland gegeven waarvan een rood werd en de goal was buitenspel maar ach, 5 minuten later dacht ik al weer aan iets anders

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>