Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Ambities review op Cutting Edge

‘De Sims 3: ambities’ is een zoveelste uitbreiding in de rij, maar wel een die een belangrijk aspect van de game eindelijk verandert. Door Sims zelf te laten werken, verlies je de dode uren waarin ze vroeger onaantastbaar achter een bureautje zaten. Hopelijk verdwijnen die oude jobs in de toekomst en worden ze vervangen door nieuwe carrières zoals ze in deze uitbreiding werden voorgesteld.

| Sims 3: ambities – Eindelijk aan het werk |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>