Simparool sluit haar deuren

De site waar ik zelf begonnen ben met het brengen van nieuws rondom De Sims sluit jammergenoeg haar deuren.

We kondigen dan ook hierbij aan dat Simparool zal gaan sluiten. Vanaf 1 juli 2010 zal de website niet meer bijgewerkt worden met het laatste Sims nieuws. Verder zullen we de website en, in het bijzonder, het forum online laten en actief blijven onderhouden, omdat we onze eigen community niet in de steek willen laten.

| Een belangrijke mededeling van het team |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

6 reacties

 1. Het Simparool bracht nieuws de afgelopen maanden erg laat. Ze hadden bij dat fictieve krant-systeem moeten blijven denk ik (misschien zou S3N eindelijk eens een digi-magazine kunnen starten met fictieve sim-nieuwtjes?). Maar wel jammer dat ze sluiten.

 2. Aawh, wat jammer :(. Hoe lang heeft die site al wel niet bestaan zeg. Jij bent daar ook al weer lang weg zeg, Hiki.

 3. Bedankt voor het nieuwtje Hiki ;-). Ik vind het zelf ook jammer dat Simparool na bijna 6 jaar stopt. Maar gelukkig zijn we achter de schermen al druk bezig met een nieuw project. Wat dat is zal op 1 Juli bekend worden, maar ik kan alvast zeggen dat het tof gaat worden :D.

 4. Allweer stoppen?

  Simparool kan

  en het flipt er uit

  de pot op.

  Simparool wouw eerder stoppen, en toen was er een doorstart.. En nu weer stoppen

  Ik zweer bij dit: ALs het een leugen is, Dan pleit ik de site in een fail bin

 5. Bovenstaande reageerder heeft er helaas niet veel van begrepen. Simparool is nooit eerder gestopt of ‘eruit geflipt’, maar heeft een andere richting uit willen gaan, als ‘reservebank’-teamlid heb ik dit van dichtbij meegemaakt. Helaas is dit niet uitgepakt zoals verwacht en dan moeten er conclusies getrokken worden. Dat is alles.

  Overigens ook namens mij bedankt voor het nieuwsbericht 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *