Je kunt gewoon niet zonder!

Hoe wordt ik een vampier in De Sims 3: Na Middernacht?

Infinite Sims heeft op Gamesradar een kort artikel gevonden over hoe je in De Sims 3: Na Middernacht een vampier wordt. Angie Newman van EA verteld hoe:  je moet een vampier vinden, er bevriend mee raken en dan die vampier vragen of die je ook een vampier wil maken.

Ook kan het nageslacht vampiers worden, als 2 vampieren een baby krijgen zal die zeker ook een vampier zijn. Als maar 1 van de ouders een vampier is zal het kind of vampier worden of een gewone Sim.

Verder leven vampieren van plasma (dat is een onderdeel van het bloed) van andere Sims, van plasma uit plastic zakjes of van plasma fruit wat je Sim / vampier zelf kan kweken.

Waarom het plasma wordt genoemd en niet gewoon bloed is me onduidelijk.

Vampires will return in Late Night, the next nocturnal expansion for The Sims 3. Speaking to Angie Newman, an EA representative for the series, we got the details on how vampirism will work in Late Night.

“You have to find a vampire in the world, befriend it, and then ask it to turn you into a vampire. You can then turn other Sims into vampires,” explains Newman. Late Night also includes a new Blood Line system, which will let you pass your vampirism onto your offspring. “So if a vampire and a vampire mate, it will for sure be a vampire baby. But if a vampire and a non-vampire mate, it might be a vampire or it might be a Sim. There’s no half-vampire, half-Sim babies.”

And what will you feed on once you’ve become a creature of the night? “They quench their thirst by eating plasma packs, drinking plasma from other Sims, or growing rare and awesome plasma fruits.”

| How to become a vampire and make vampire babies in The Sims 3: Late Night |

111 gedachtes over “Hoe wordt ik een vampier in De Sims 3: Na Middernacht?”

 1. Klaas

  Eindelijk kan een monster een kind krijgen. Ik hoop ook dat de vampiers vleermuizen kunnen worden, niet tegen licht kunnen, niet tegen uien kunnen, in een doodskist slapen en zonder dat je vrienden bent mensen kan bijten. 😉

  Ik denk dat dit WA en AM zal overtreffen.

  1. esme

   ik ben een vampier en het is heel leuk je kan niet tegen ligt en mijn popetje kan eidereen bijten door te klikken op jagen
   en je hebt speciaale vampierbedden da zwefen ze als ze slaapen

   ps let niet op mn spelling ben dislektis en adha

 2. Clau

  whaha wat ouderwets, vampieren die vleermuizen worden. verder kunnen ze uien wel verdragen maar is t knoflook waar ze niet tegen kunnen. Ikzelf vind t vetcool dat er vampieren komen die plasma nodig hebben, eindelijk acteurs ipv alleen muzikanten en bands (dus waarschijnlijk ook meer soorten instrumenten) werd eens tijd. kan ik mn Jake-sim eindelijk echt laten zijn wat ie is(acteur). mn broertje is toetsenist en daar kan ik nu ook een sim van maken MET toetsenbord. YESSSSS!

 3. Revolutionart

  Lijkt me logisch waarom het plasma is en geen bloed, het spel word namelijk ook gespeeld door jonge kinderen en dan is bloed niet echt iets wat de ouders eventueel willen zien. het idee van dat vampieren bloed zuigen is natuurlijk niet goed voor de kleinere.

  alleen plasma is wel weer te ver sci fi gezocht jammer

 4. Eva

  Gohh ze doen de sims2 wel heel erg na ze zijn al bezig met de sims4 die ze ook weer na doen hebben die mensen niks anders te doen dan alleen die ideën afpakken van de oude sims2 en sims1

  dan kunnen ze hun tijd beter verdoen aan iets leukers en slimmer’s

 5. jonas

  heb op het forum van the sims3 een post gezien van een game dev met ongeveer alle nieuwe features (en het zijn er echt wel veel). De vampieren kunnen niet tegen gerechten met knoflook en er hangt volgens de dev ook een verrassend effectje aan vast (wat wou men nog niet zeggen). over hun bovennatuurlijke krachten wordt niet veel gezegd… jammer. Ze zien er bleker uit, flikkeren niet in het zonlicht maar branden, ze gaan niet dood maar kunnen hun krachten niet gebruiken tot ze volledig zijn hersteld (waarschijnlijk een moodlet). Er is een vampieren altaar om op te slapen, en verder kunnen ze ook in bedden slapen. Ze moeten eerst vragen om bloed/plasma te drinken (ook al jammer :p). ze hebben rooie ogen en scherpe tanden :p XD vanzelfsprekend.

 6. jolan

  heb eens op youtube filmpjes gekeken en vampieren heb krachten een coole ook ze kunnen infrarood kijken om slachtoffers uit te kiezen ze leren sneller bij en kunnen razendsnel lopen voor de rest weet ik niets maar ze kunnen niet tegen licht ze vallen flauw en trouwens mijn zusje van 9 speelt sims3 dus ik vind plasma smakelijker dan bloedt

 7. Distel

  halloo zeg, kunnen jullie kinders mss ergens anders gaan ‘chatten’ over of ze wel of niet bestaan. open eventueel een discussieforum erover, het is tamelijk kinderachtig en ik word hier nogal moe van.

 8. Nick

  Ik hou van vampier’s als je kinderen krijgt dan kan die kind ineens in zijn knuffelbeer’s zijn nek bijten en als een vampier slaap dan komt er dit bij de hoofd van je sim normaal dit ZZzzzZZZzzz maar nu dit V V V V

 9. lucinda

  ik heb de the sims 3 gekochten voor me pc maar al na een dag spellen loopt hij de volgende dag al vast ik heb hem al een keer verwijderd en erop nieuw opgezet maar dat help niet weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

 10. sammmeeeh

  ik heb per ongeluk mijn wetensshap lab verwijdert en er een studio in gezet (voor muziek opnemen en zo kijk maar op goolge) btw: als je gratis spullen wilt moet je van internet downloaden en mapje of bestand uitpakken en dan kopieren naar downloads

 11. dollarXlover

  Je kan vampieren vinden op het kerkhof in plasma 501 (dat is een uitgaans gelegen heid) en heel soms op straat maar je kan dus ook doen ontmoet een vampier onthou de achternaam en dan stad bewerken en zet haar/hem bij jou in huis

 12. evaluna

  Ik ben vampier! Als je wilt weten waar je vampiers tegenkomt in sims3 na middernacht:
  Ga met de taxi, fiets, auto of lopend, rennend of joggend naar een openbare kavel. Naar de openbare kavel Plasma 501 ofzoiets vind je veel vampiers in de stad Bridgeport. Daar kom je wel ongeveer minstens 3 vampiers tegen in één nacht! Ik ontmoette daar een vampier en kreeg verkering op de sims met die sim, en toen vroeg ik om vampier te worden. Nu ben ik er een!
  Het lukt niet gelijk, omdat soms komen ze allemaal pas heel laat in de avond en dan kun je niets meer met ze doen, bij mij lukte het pas bij de 5e of 6e avond daar zijn.
  Goodluck, vampier zijn is verry nice!
  XXX

  1. Eenhoorn

   Vampiers bestaan wel hoor 🙂 In Moonlight Falls (een wereld die je krijgt bij het uitbreidingspakket ‘Supernatural’) wonen er een paar. Je moet ze alleen vinden en met ze bevriend worden. Of je kan er eentje maken met het uitbreidingspakket ‘Supernatural’. Als je die hebt, dan.

  2. gitte

   in bridgeport-de wereld van het uitbreidingspakket na middernacht- wonen er ook, maar als je vampieren wilt moet je natuurlijk wel oftewel bovennatuurlijk(supernatural) of na middernacht hebben.

 13. gitte

  rustig, rustig, misschien hebben wij het gewoon verkeerd begrepen, lach hem/haar niet meteen uit.

  Maar, Marouan, als je in het écht bedoeld, vampiers bestaan niet echt, enkel in series en films en computerspellen enzo 😉

 14. henk

  bij de sims 3 ben ik vampier maar het is voor mij niet makelijk want ik wil naar het lab maar daar kan ik de weg niet vinden hulp altubliefd

  ik wil naar die lab waar ik terug kan veranderern

  wat ik doe is allen maar mensen bijten en dat vin ik vervelend en mijn drankje voor om geen mensen te bijten is op wat moet ik doen hulp a.u.b

  bijna mijn hele simstad zit vol vampiers en ze kunnen wel zeggen 12 jaar en ouder maar ik ben zeven en beb helemaal niet bang ik bem zelfs dol op vampier maar ik weet nog niet of er een vampierwereld is ja/nee

  ik weet het echt niet het is gewoon [niet] meer leuk al dat bijten is er ook een andere sims 3/4/1/2 met monsters ik kan dan wel niet dood maar me vervelen kan ik wel ik weet niet maar kan echt kan iemand me helpen bv de sims3 om 12 uur spookuur die is ook leuk nog maar 6euro en dan kan ik die sims kopen of dawnloaden als het te veel geld kost maar
  ja hoe kan ik weer mens worden]
  gewoon naar het wetenschapslab en daar een drankje kopen voor honderd en nog wat euro maar hopelijk niet te veel euro hoor dat kan ik niet aan ik moet nog eten kunnen kopen of toch niet wan vampiers drinken bloed toch

  oh en trouwens heb ik jullie niet vertelt dat ik nieuw ben hier die een paar reacties plaatst een grote en twee wat kleiner hmmm

  of meer kleineren dan twee zie ik nu pas|||||

  snachts vliegt m’n vampier rond m’n simstad en zoek ik stervelingen die ik kan bijten even wachten en ook alweer een vampier die sterveling die ik als vampier heb gemaakt ging meteen een andere sterveling bijten dat was mischien niet zo goed idee om hem te bijten maar er zitten in mijn simstad ook draculaas en die zijn niet lief tegen mij weet iemand waarom draculaas zo om aardig zijn m.i.n teminste is alles in orde bij de sims3 bij mijn huis

  bij de sims 3 ben ik heel omhandig

  maak je maar geen zorgen klaas vampiers kunnen niet tegen zonlicht en ze kunnen in vleermuizen verandere

  sommige hebben hebben wel gelijk ik kan stoppen met Grrrr dat doe ik omdat ik heel veel [chica vampiro] kijk want soms voel ik me een vampier daarom doe ik weleens Grrrr maar ik doe alleen grrrr als ik op iemand boos verder niet hoor

  ik ben een meisje dat gek op vampier’s is

 15. Rudy

  Henk, zou je niet zoveel achter mekaar willen posten? Het is absoluut niet erg om iets te vragen, maar doe dat in een of twee berichten en niet in tien. Daar wordt het alleen maar onduidelijker van en help je dus niemand echt mee. 🙂

 16. Rudy

  Ik hoop dat je beseft dat je posts al even worden aangezien als spam, dus bespaar jezelf vooral de moeite om nog grotere onzin te posten. Het komt er niet voorlopig toch niet door. 😉

  Ik wil je nog altijd graag helpen als je werkelijk een probleem hebt, maar probeer dat op z’n minst op een normale manier te vragen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>