Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Na Middernacht, De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

Grant Rodiek over De Sims 3: Na Middernacht

De Russische gamessite GameGuru heeft Sims 3 Producer Grant Rodiek kunnen interviewen over de derde uitbreiding voor De Sims 3. We zullen het interview zo snel mogelijk vertalen omdat er enkele leuke details instaan.

Wel heb ik even snel de belangrijkste punten op een rijtje gezet:

– Appartementen komen terug, zelfs penthouses
– Appartementen zijn er in vele soorten en maten en sommige appartementen kun je alleen kopen als je een goede reputatie hebt
– Sims kunt naakt zwemmen in fonteinen
– Clubs en bars hebben verschillende openingstijden, sommige 24/7 en weer andere alleen ’s nachts
– Nieuwe spullen: meubel sets, kastjes om een bar te bouwen, spiegels, observatie platforms en (waarschijnlijk) ronde zwembaden

Tot we het artikel compleet vertaald hebben moeten jullie het even doen met een Google vertaling uit het Russisch naar het Engels die Simprograms online heeft gezet.

| Simprograms: GameGuru.ru – interview with Grant Rodiek on The Sims 3 Late Night |

17 gedachtes over “Grant Rodiek over De Sims 3: Na Middernacht”

 1. hiki

  Ik denk dat dat grote balkons zijn bij appartementen of platte daken / dakterrassen bovenop huizenblokken waar je kunt feest vieren enzo met een mooi uitzicht over de stad.

  Misschien als deze screen??

 2. Semmy simsje

  Ze spreken over wolkenkrabbers (en aangezien je een penthouse kunt hebben bovenin, neem ik aan dat we het dus niet hebben over rabbitholes!), een fastfoodrestaurant waar je met de auto eten op kunt halen.. Veel vervelende fans, penthouses, supersterrenstatus door barkeepen, acteren of spelen in een (garage)band. Ronde zwembaden. Een machine om het licht, de muziek en rookeffecten te regelen. Deze kun je thuis ook gebruiken. De stad zal levendig zijn (veel sims?).
  Vampiers en een underground …? Eerder werd genoemd dat er veel mogelijkheden voor Ojaa werden toegevoegd.. Dus een samenkomstvan Superstar (1), nightlife (2), Hotdate (1) en appartementen (2)?

  Now I can’t wait!

 3. Semmy simsje

  Ik denk ook niet dat de appartementen rabbitholes zijn, maar was bang dat die grote gebouwen rabbitholes zouden worden.. Nu ik dat interview bekeken heb lijkt me dat je wel in een wolkenkrabber kunt wonen.. dat is toch ongelofelijk vet?! Uitkijken op de stad vanuit je woning. πŸ™‚
  Ik hoop dat ik weer bij de preview mag zijn :P, ga mijn uiterste best doen! haha

  1. hiki

   Door alle vertalingen is het niet 100 % zeker waar het over gaat: ronde hoeken voor een zwembad, een zwembad in cirkelvorm of een (rond) bubbelbad dus we moeten nog even afwachten.

 4. stefanie

  Jaaaa er is een rond zwembad !
  alleen weet ik niet hoe ge het moet gebruiken :s
  als ik op da knopke druk komt er zo precies een ‘taartenstuk’
  en de andere ‘stukken’ kan je niet draaien ..
  wat dus betekend da ge geen volledig rond kunt make aleja …
  In ieder geval de uitbreiding is zalig !
  alleen is het zo moeilijk op beroemd te worden =(
  toen ik aan het 3e sterretjes was geraakt duurde het imens lang
  voor ik aan het 4e kon…

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>