Gamevault geeft De Sims 3: Ambities een 8

Is het de moeite nog waard om na een jaartje weer de Sims boven te halen en wat nieuwe ambities na te streven? Die vraag zou eigenlijk al beantwoord moeten zijn als je het artikel hebt aangeklikt. Voor de fans van het virtuele poppenhuis zitten er wel wat nieuwigheden verstopt in de uitbreiding, al voelt deze in vergelijking met Wereldavonturen iets magerder aan.

Enkel de echte Sims-fans gaan daarom de moed vinden om hier geld voor neer te leggen, hoe leuk het ook moge zijn. De meeste families zijn immers al lang gesetteld en hebben vrede gesloten met het leventje zoals het voor hen werd uitgestippeld.

| Gamevault: De Sims 3: Ambities review |

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *