Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Ambities, De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

Gamevault geeft De Sims 3: Ambities een 8

Is het de moeite nog waard om na een jaartje weer de Sims boven te halen en wat nieuwe ambities na te streven? Die vraag zou eigenlijk al beantwoord moeten zijn als je het artikel hebt aangeklikt. Voor de fans van het virtuele poppenhuis zitten er wel wat nieuwigheden verstopt in de uitbreiding, al voelt deze in vergelijking met Wereldavonturen iets magerder aan.

Enkel de echte Sims-fans gaan daarom de moed vinden om hier geld voor neer te leggen, hoe leuk het ook moge zijn. De meeste families zijn immers al lang gesetteld en hebben vrede gesloten met het leventje zoals het voor hen werd uitgestippeld.

| Gamevault: De Sims 3: Ambities review |

2 gedachtes over “Gamevault geeft De Sims 3: Ambities een 8”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>