Durf jij de Uitdaging van de Maand aan?

Sims 3 Nieuws komt op 1 augustus met iets nieuws: De uitdaging van de maand! Elke maand een nieuwe uitdaging voor De Sims 3, en jullie kunnen meedoen.

Nina zal deze uitdaging elke maand organiseren en de opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screen maken tot aan een Sim creëren. Zo is er voor iedereen wel wat leuks bij!

Je kunt meedoen wanneer jij dat wil: dus als je een keer een opdracht niet zo leuk vind of je hebt geen tijd dan sla je gewoon een maand over, dat is verder geen probleem. Aan het eind van de maand bepalen onze forumleden zelf de winnaar en komt er een nieuwe uitdaging online.

Alle informatie staat op ons forum en zondag 1 augustus komt de eerste uitdaging online.

| Per 1 Augustus: Uitdaging van de Maand |