De Sims Realm én 3e accessoires pakket voor De Sims 3

Xelles was vanmiddag bij een Bart Smit winkel en daar ligt tegenwoordig een boek met daarin de release datums van toekomstige games. Vaak zijn dit soort lijstje niet bedoeld voor publiek maar als het zo open en bloot in de winkel ligt dan maken we daar natuurlijk een foto van.

Op de lijst komen twee De Sims games voor: The Sims 3 – derde accessoires pakket – release datum 3 februari 2011 en The Sims Realm – release datum 24 Maart 2011.

Over beide games is verder nog niks bekend, alleen The Sims Realm hebben we al eerder kunnen melden omdat die op een releaselijst van E-Plaza stond, wat natuurlijk onderdeel van Bart Smit is.

Dit soort release lijsten kunnen ook elk moment weer veranderen maar we houden jullie in ieder geval op de hoogte.

21 reacties

 1. Leuk! Haha, hoe heb je daar een foto van gemaakt? Toen die medewerker weg was 🙂 ? ‘nd Realm betekent Koninkrijk. Dat lijkt me wel leuk 🙂

  1. Xelles heeft de foto gemaakt en wat ik ervan begrijp is dat dat boek / release lijst tegenwoordig overal ligt bij Bart Smit. Vast bij de kassa of het deel met alle games?

 2. Het boek was aan een stellage gemonteerd en kon je gewoon doorheen bladeren zodat je de release datums van alle games na kan kijken.

  Ik weet niet of in alle Bart Smits dat is, was vandaag de eerste keer dat ik het zag. En daar maak ik dan uiteraard meteen gebruik van 😀

 3. Maakte je gebruik van 2 bosjes om jezelf stiekum achter te verschuilen? ROFL

  Ik ga dit weekend eens in Amsterdam kijken bij 1 of 2 filialen: kijken of er dat wat staat 😛

 4. In veel Bart Smits is dat wel zo hoor, kan ik altijd doorheen kijken zonder problemen. Staat altijd bij de games, en niet 1 iemand die je erop wijst dat het niet mag.

 5. Is het je ook opgevallen dat Na Middernacht een week later gepland is?
  Of de lijst moet afwijken van die van de E-plaza. In ons filiaal stond immers ook niet de releaselijst van begin 2011.

 6. Sterker nog.. diegene van Bart Smit stond achter me ^^

  @Nefje, nee is mij niet opgevallen. Heb daar ook niet op gelet eigenlijk omdat ik de release datum voor Na Middernacht wel geloofde.

 7. Handig maar dit is toch ook gewoon op internet te vinden? dus logisch als het dan ook in een winkel ligt 😛

 8. Als er ergens op de wereld een ramp gebeurt is dat inderdaad ook overal op het internet te vinden maar toch maken de journaals er melding van. Waarom zou dat nou zo zijn?

  Bovendien zijn dit soort release lijsten pas sinds kort beschikbaar voor het publiek: tot nu toe waren deze lijsten – die heel anders zijn dan de online lijsten – vertrouwelijk en niet voor ons te bekijken.

 9. Ben erg benieuwd wat het precies wordt!
  Ik ben er vrij zeker van dat hyet kan kloppen, want met Hobbies en Proffessions was er ook iets met Bart Smit, toch? (ook al zou het dan anders gaan heten)

  En op de officiele site was er een poll over wat voor uitbreidingspakket/accesoirepakket de simmers het liefst zouden willen hebben, en Period/Era was geloof ik erg in trek.

 10. Als je al lang rondloopt in De Sims community als speler of als fansite medewerker dan herken je inderdaad wel bepaalde signalen, Je kan zowat ruiken of iets echt vaag is of iets best wel kan kloppen en wat je ook zei: de naam kan altijd nog veranderen net als de release datum maar als er meerdere meldingen zijn dan weten we het wel 😛

 11. echt flauw dat ze die berichten van de sims medivale weg hebben laten halen. en oja. bij de laartste die berichten kan je niet reageren. klopt dit?

 12. Bart Smit maakt zo primeurs
  (Denk aan: 3DS als een van de eerste van de wereld reseveren, De sims Ambities werd gespeculeerd, Alle E3 titels bestelbaar, Sommige games datums voordat het naar buiten mag komen..) .. Bart Smit kan een hele gamesite worden! 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *