Sneak Peek van De Sims 3 Na Middernacht (vertaald)

Omdat we geen idee hebben of er ook een officiële vertaling komt van de sneek peek op de officiële Amerikaanse site hebben we het zelf maar even vertaald zodat jullie geen detail hoeven te missen.

Hoe jouw Sims dit bruisende en gevarieerde nachtleven benaderen is totaal aan jou. Zullen ze er als normale Sim induiken met een groep vrienden en hopen dat ze langs de uitsmijter zullen komen? Of zullen ze het beste muzikale talent van de stad om zich heen verzamelen en de populairste nieuwe band worden? Indruk maken op een beroemdheid of er zelf een worden heeft zo zijn voordelen, die het leven van een Sim fundamenteel veranderen. Innovatieve barmensen die je weten te vermaken en die weten hoe je een heerlijk drankje mixt worden altijd gezocht door de beste nachtclubs. Het helpt ook een nachtwezen te zijn – als vampier kan jouw Sim zijn verbazingwekkende mogelijkheden gebruiken om het beste te halen uit het leven … van anderen.

| Sneak Peek van De Sims 3 Na Middernacht vertaald |