De Sims Middeleeuwen preview op Gamer

Door de andere setting is ook de gameplay van De Sims Middeleeuwen anders dan we tot nu toe gewend waren. Zo stel je nu niet langer een familie samen, maar kies je een aantal speelbare Sims die allemaal een specifieke rol hebben. Je controleert in De Sims Middeleeuwen namelijk niet langer een enkel huis, maar een compleet koninkrijk en dat heeft zo zijn gevolgen. Zo heeft het koninkrijk natuurlijk een koning nodig, maar ook een ridder, een priester en een arts. Er is een bepaald aantal rollen in de game, waarvoor de speler zijn eigen Sims kan aanmaken. Daarnaast zit het koninkrijk vol met niet-speelbare Sims, die hun dagelijkse behoeften vanzelf uitvoeren.

| Gamer: De Sims Middeleeuwen preview |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *