Je kunt gewoon niet zonder!

Verkoop De Sims 3 Supersnelle Accessoires begonnen?

Ons forumlid tessiegril heeft geluk: ze heeft De Sims 3 Supersnelle Accessoires vandaag al kunnen kopen bij een Bart Smit in Rotterdam. We hopen dat ze snel wat screens van het spel en foto’s van de box + inhoud online gaat zetten. Ze gaat nu in ieder geval De Sims 3 Supersnelle Accessoires opstarten.

Er zijn altijd wel winkels die voor de officiële release een game verkopen maar als ik jullie was zou ik niet meteen op de fiets springen of achter de rollator op weg gaan maar eerst even met je eigen gameswinkel bellen of ze de game al verkopen.

| Het ‘Ja ik heb de Sims 3 Supersnelle accessoires’ topic |

5 gedachtes over “Verkoop De Sims 3 Supersnelle Accessoires begonnen?”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>