Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen en Nieuws

De Sims Middeleeuwen preview op Gameparty

Laat deze Middeleeuwse variant van de Sims maar snel komen, want het is eindelijk weer eens wat origineels. Vergeet die uitbreidingen voor De Sims 3 even, want iets compleet nieuws is hetgeen dat we graag willen! Zeker naar uit gaan kijken…

| GameParty: De Sims: Middeleeuwen Preview |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>