Je kunt gewoon niet zonder!

Ben jij een Belgische De Sims 3 fan en wil je op TV?

Op het officiële De Sims 3 forum staat een leuke oproep.

EA is op zoek naar een echte De Sims 3 fan die in het TV-programma Gametown op TMF wil uit te doeken doen waarom De Sims 3 zo cool is. De opnames gaan door op zondag 24 oktober vanaf 13u. Herken jij je in dit profiel en heb je hier zin in? Stuur dan een mailtje (en een foto) naar jschoester@ea.com en laat ons weten waarom we jou moeten kiezen.

SimGuru Nita

| Belgische Sims 3 fan gezocht! |

Gelabeled

8 gedachtes over “Ben jij een Belgische De Sims 3 fan en wil je op TV?”

  1. candycherry

    beetje nep. in een programma dat bekend staat om eerlijkheid over games (dus ook kritiek) stoppen ze dan iemand die ze hebben gezocht met een advertentie die als “eis” stelt aan de prater dat deze een zeer grote fan is die kan vertellen waarom de sims zo cool is..! niks tegen het spel, maar wat een nepperij!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *