Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Kerst / Holiday items voor De Sims 3 in December

Op de officiële De Sims 3 Facebook pagina heeft het Sims Team een Town Hall meeting aangekondigd voor 22 oktober in San Fransisco – Amerika. Tijdens deze openbare meeting zal EA De Sims 3 Na Middernacht, De Sims 3 voor Consoles en De Sims Middeleeuwen laten zien. De teams die aan deze games werken zullen er ook zijn en bezoekers kunnen dan de spellen bekijken en vragen stellen.

Leuk om te weten is dat die dag het Sims Team ook een set Kerst / Oud op Nieuw spullen (holiday items) bekend zal maken die in December komen. Het is niet bekend of deze items op de De Sims 3 Store komen te staan en of ze gratis zijn of dat je ervoor zult moeten betalen.

We houden jullie op de hoogte!

And as an added bonus, we’ll be announcing the bonus holiday items will be coming your way for The Sims 3 in December!

| Facebook: The Sims Town Hall |

13 gedachtes over “Kerst / Holiday items voor De Sims 3 in December”

 1. hiki

  Het woordje bonus betekend meestal dat je het ergens gratis bij krijgt: als bonus bij andere aankopen?. De vraag is alleen waarbij natuurlijk. Hopelijk gewoon omdat je 1 of meerdere De Sims 3 games geregistreerd hebt. Met andere woorden: gratis!!!!

  Maar ja .. we moeten maar even afwachten.

 2. Rik Wessels

  er is helemaal niks gratis tenzij je een EP of AP koopt bij EA . Als je zou uitrekenen wat ze op deze manier aan sims 3 verdienen zou je het echt walgelijk vinden ( niet omdat ik vind dat ze er niks aan mogen verdienen maar de mooiste items komen niet eens van EA,maar van fans , en die zijn wél gratis in veel gevallen ) .

 3. Olaf

  Waarschijnlijk zullen het wel weer een aantal gratis items zijn.
  Kijk maar naar Halloween. Vorig jaar gratis stuf en dit jaar ook weer gratis stuf. Dus ik denk dat dit ook weer een aantal gratis items zullen zijn voor de kerst.
  Altijd leuk dit soort gratis items want de store vind ikzelf veeeeeeeeeeeeeeel te duur.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>