Playstation Only Preview over de Playstation 3 versie van De Sims 3

Een nieuwe preview van de Consoles is verschenen. Over precies 18 dagen liggen de spellen in de winkel en kan iedereen zelf beginnen. Toch zijn er nog een paar site’s die nog snel een preview online zetten. En na de release, zullen er gelukkig ook nog genoeg reviews komen. Playstation Only is een Nederlandse site en heeft een Nederlandse preview online gezet.

Dit vond ik er van
The Sims 3 voor de consoles heeft een goede indruk op mij achter gelaten. Het is een typische Sims ervaring zoals je hem op de PC gewend bent, maar dan lekker op de bank. Mensen die de game op de PC spelen zullen zichzelf hier snel in vinden, maar voor nieuwkomers is het misschien iets te verwarrend. De controls laten hier en daar iets te wensen over, maar dat kan ook gewoon zijn dat ik de PC versie van deze games gewend ben.

| De Sims 3 – Aardbevingen en Natte broeken |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

5 reacties

  1. Ik zou hem ook hebben gehaald op de consoles als ik die had. Ik heb wel een DS, iPod en Mobiel maar daar wil ik ze niet op. Vind ik nooit leuk. Op de iPod was de Sims 3 igg doodsaai.

    1. Ik heb wel een oude DS ja maar eerlijk gezegd vind ik dat niks: teveel gepiel met dat kleine ding en kleine scherm. Ik wil wel een Wii .. maar ja. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *