19 reacties

 1. Deze Sims zitten bij het uitbreidingspakket ‘Na Middernacht’. Die moet je dus kopen en installeren 😉 Dan kun je zulke Sims maken.

 2. ow dat grote bubbelbad
  helemaal tof
  zeker met dat ding eronder??? de motor of de blaas
  ben benieuwd of er water uit komt in dat gat

  veel van de watervalletjes werken nu niet in de sims erg jammer
  en nee heb geen patch geinstaleerd die die blokjes weg haalt
  die gaven teveel problemen

 3. Hey boys & girls,

  Ik vroeg mij 1 dingetje af, en misschien dat jullie het weten…

  Ik ben nu steeds met een familie bezig en inmiddels al flink wat generaties verder, nou zit deze familie in Sunset Valley en nu is mijn vraag of er ook clubs, appartementen enzo in Sunset Valley komen, of dat deze alleen te vinden zijn in Bridgeport…

  En, dat schiet me nu ineens te binnen, of je een familie, met al z’n spullen en generaties e.v.t. naar een buurt te plaatsen zijn (en zo ja, hoe je dat dan doet?)?

  Alvast bedankt,
  Henkie

 4. Ik weet het niet 100 % zeker meer maar ik dacht dat de nieuwe Na Middernacht buurt (Bridgeport) ook geupdate wordt net als met Ambities: er komen een paar clubs in maar nogmaals: zeker weten doe ik het niet. Wel staan er clubs en appartementen in de Opslag van je Na Middernacht straks die je in de buurt kan zetten. Waarschijnlijk onder openbare gebouwen / lots.

  Een familie verhuizen naar een andere buurt doe ik altijd door de hele familie (eventueel met huis erbij) in de Opslag te zetten en dan vind je die familie (met huis) ook terug in andere buurten om ze daar neer te zetten.

  Alleen ben je wel de familieboom dan kwijt. Dus het is net of er geen vorige generaties zijn geweest. Dat is wel jammer. Ook is je familie alle vrienden kwijt en eventuele familieleden die niet verhuizen.

 5. Ik heb zojuist mijn hele familie verhuist naar Brideport, ik raakte alles kwijt al me vriendschappen me werk.
  Het was gewoon weer overnieuw beginnen.
  Ik weet nou niet of ik het fout heb gedaan of dat ik het anders had kunnen doen, maar maakt mij niet zo veel uit was pas gisteren weer begonnen.
  Wat ik me wel afvraag is hoe ik eindelijk eens relaxt kan leven…
  Ik werk de hele tijd dan ben ik weer moe , dan moet ik weer douchen.
  Blabla word er onderhand gek van :O

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *