Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Magazines

SF Magazine nummer 6 is online

Er is een nieuw nummer van dit erg leuke én mooie Canadese magazine online gekomen over De Sims, met deze keer 58 pagina’s boordevol leuke artikelen over wonen, mode, make-up en nog veel veel meer. En je kunt het magazine gewoon online doorbladeren.

| SF Magazine issue 6 |

Heb je daarna zin om meer De Sims magazines te bekijken? Kijk dan eens in het Leuke (online) magazines over De Sims bericht op onze site. Daar staan nu ook 2 Nederlandstalige magazines over De Sims tussen en we houden dat lijstje zoveel mogelijk uptodate!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>