Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Inruil actie bij de Game Mania

He S3N,

Ik kreeg vanmiddag de Game Mania nieuwsbrief binnen.

Zoals je ziet kun je nu 2 oude games (bijv. games die je nooit meer speelt) inleveren bij de Game Mania, en dan kun je De Sims 3 voor xbox360 of ps3 met korting kopen. IPV de normale prijs van 60 euro betaal je met die korting maar 40 euro.

Erik

| Game Mania: Inruil actie |

8 gedachtes over “Inruil actie bij de Game Mania”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>