Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen en Nieuws

Nederlandse logo van De Sims Middeleeuwen verschenen

World of the Sims heeft uit de Nederlandse Hands-on video van De Sims Middeleeuwen het nieuwe, Nederlandse logo gehaald. Het was al bekend dat De Sims Middeleeuwen een nieuw logo had gekregen en het logo was al in het Engels verschenen. Misschien komt de nieuwe website van De Sims Middeleeuwen ook snel online, aangezien de oude website de informatie en screenshots van het spel niet meer dekt.

2 gedachtes over “Nederlandse logo van De Sims Middeleeuwen verschenen”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>