Karma powers hadden beter gekund op De Sims 3 voor DS

IGN UK heeft een review van De Sims 3 voor de DS online gezet. Ze zijn erg positief over het spel, zelfs de kwaliteit is, voor een handheld, erg mooi en de game-play voldoet ook aan de eisen. Dit is natuurlijk hun mening, ze vinden wel dat de Karma beter in het spel gezet kon worden, maar al met al geven ze De Sims 3 voor DS een mooie 7.5

Though the handheld offers less customization, it makes up for that with an interesting town. There’s a graveyard with a haunted house, a lighthouse, a dance club and of course the typical amenities like a gym, library, stadium and movie theater. What’s really great is the variety of houses you can move your family into. The town seems fairly populated considering each household can only accommodate two Sims, so it’s fun to wander about and meet new folks. It is only one city though, so if you plan on playing multiple games it can get boring once you’ve already met everyone.

| De Sims 3 voor DS review op IGN UK |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *